Readynez Blog

Fremtiden tilhører dem der er klar til den

Microsoft Cloud – Fordele og ulemper

leave a comment »

En ny undersøgelse foretaget af comScore, på vegne af Microsoft viser, at små og mellemstore virksomheder, der bruger Cloud-tjenester mener, at det øger deres sikkerhed og reducerer omkostningerne. Undersøgelsen blev gennemført hos 94 små og mellemstore virksomheder, der bruger cloud-tjenester og 93, der ikke gjorde.

Undersøgelsen viste også, at de virksomheder der ikke bruger cloud-tjenester frygter, at skyen ikke er sikker nok og at omkostningerne ved at skifte til cloud er en forhindring.

Sikkerhedsmæssigt er det en fordel, at cloud-tjenester i gennemsnit reducerer 18 timer om ugen fra den tid der anvendes til sikkerhedsstyring, fordi det istedet håndteres af udbyderen, siger Tim Rains, direktør for Microsofts Trustworthy Computing. “Det eliminerer ikke behovet for patch management på stedet, men der er mindre af det at administrere,” siger Rains.

Det sparer penge og øger også sikkerheden, når udbyderne af Cloud har en konkurrencefordel i at patche og opgradere i tide.

Virksomheder der bruger Cloud-tjenester, så ihvertfald et fald i udgifterne til sikkerhed, der var mere end 5 gange større end de besparelser, der sås hos virksomheder, der ikke bruger cloud-tjenester.

20% af de virksomheder, der bruger Cloud siger, at de sparede på deres sikkerheds omkostninger. For de der ikke bruger cloud-tjenester var tallet kun 4%.

Reklamer

Written by Firebrand Training

maj 23, 2012 hos 10:44 am

Lagt i Uncategorized

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google+ photo

Du kommenterer med din Google+ konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s

%d bloggers like this: