Readynez Blog

Fremtiden tilhører dem der er klar til den

Cisco annoncerer et nyt uddannelsesinitiativ sammen med EMC og VMware

leave a comment »

Cisco har samarbejdet med EMC og VMware for at tilbyde certificeringer til mange af de populære teknologier. De vigtigste emner, som det nye initiativ er fokuseret på, er Cloud Arkitektur, virtualisering, storage, data-netværk og Data Science.

Kurserne tilbydes i bundter, målrettet specifikke teknologier og jobfunktioner: Cloud Achitect, systemadministrator, Datacenter-netværks design,  backup og recovery. Dette initiativ gør det lettere for it-chefer og praktikere at planlægge deres uddannelse med udgangspunkt i specifikke fædigheder i en disciplin.

Jeanne Beliveau-Dunn, vice president og general manager of Learning @ Cisco, fortæller om baggrunden for samarbejdet: “It-organisationer skal opdyrke nye cloud-arkitektur kompetencer, forstå at bruge Big Data og vedligeholde dyb domæne ekspertise med en fornyet forståelse af virtualisering og teknologi. Med dette tilbud fører Cisco og EMC an i forhold til at kvalificere den næste generation af it-professionelle”.

Reklamer

Written by Firebrand Training

juni 6, 2012 hos 12:08 pm

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google+ photo

Du kommenterer med din Google+ konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s

%d bloggers like this: