Readynez Blog

Fremtiden tilhører dem der er klar til den

ISACA´s CISM og CRISC er blandt højest betalte IT certificeringer

leave a comment »

ISACA´s ” Certified Information Security Manager” (CISM) og ”Certified in Risk og Information Systems Control” (CRISC) certificeringer er to af de højest betalende it-certificeringer, ifølge det seneste lønindex fra Foote Partners kaldet ITSCPI.

ITSCPI undersøgelsen blev første gang gennemført i 1999. Den undersøger markedsværdier for specifikke it-færdigheder og certificeringer hos 2.350 forskellige arbejdsgivere.

“ISACA har krævende certificeringsprogrammer, der er designet til at hjælpe it-professionelle med at demonstrere deres kompetencer og hjælpe organisationer med at forbedre tilliden til og værdien fra IT systemer”,  siger Allan Boardman, CISA, CISM, CGEIT, CRISC, CA (SA), ACA, CISSP, formand for ISACA og Risk Manager for en global investeringsbank.

“Som Foote Partners ‘ rapport viser, er det IT professionelle med CISM eller CRISC certificeringer, der får de helt store belønninger for deres indsatser og er højt værdsatte for deres bidrag til den samlede virksomhed.

Siden starten for 10 år siden, er næsten 20.000 IT professionelle uddannet i CISM. CISM certificeringen er for personer, der administrerer, designer, og fører tilsyn/vurderer virksomheders informationssikkerhed (IS). CISM certificeringen er en globalt anerkendt certificering, som giver virksomhedsledelser sikkerhed for, at de personer, der har certificeringen, har den fornødne erfaring og kompetence til at yde effektiv sikkerhedsledelse og konsulentydelse.

For mere information om ISACA certificeringer, kan du besøge: http://www.firebrandtraining.dk/kurser/isaca

Reklamer

Written by Firebrand Training

juni 25, 2012 hos 8:36 am

Lagt i Uncategorized

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google+ photo

Du kommenterer med din Google+ konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s

%d bloggers like this: