Readynez Blog

Fremtiden tilhører dem der er klar til den

Top-3 tricks til databeskyttelse

leave a comment »

De mest almindelige årsager til IT katastrofer, er netop blevet undersøgt i et webinar hos Computing.co.uk. På webinaret blev det diskuteret, hvorfor organisationer mister deres data, og endnu vigtigere hvordan man får det tilbage.

Firebrand har håndplukket tre tricks, som sikrer at dine data forbliver sikre

1. Back Up!

“Forvent det uventede”. “Det værste kan ske”. Alle de klichéer kan nemt gå i opfyldelse. Så tag backup af dine data på et sikkert sted – et andet sted altså, end dér hvor de oprindelige data er. Husk, at skaderne på dine data kan sagtens være fysiske – brand eller oversvømmelse kan nemt slå dine systemer ned.

Det anbefales at tage sikkerhedskopier på et fjerntliggende sted. Og det bliver ikke mere fjernt end skyen. Cloud er stadig en dynamisk løsning: en af de største udfordringer er båndbredde og download hastigheden når dine data skal gendannes.

2. Opbevar på et stort sikkert sted

Find ud af hvor meget et års data er værd – og fordobl så den værdi. En eller anden dag, kan du blive lettet over, at du har sikkerhedskopieret dine data. Men du vil bande, hvis du løber tør for plads, og de dér vigtige filer aldrig kom over på den anden side. Og glem ikke at kryptere dine data. Du ønsker ikke at samle alle dine data i en flot pakke af information, fint pakket ind til en hacker.

3. Gode ting kommer til dem, der …

…venter. Data recovery er en langsom proces. Så prioritering er nøglen til succes. Find ud af hvilke data – der i tilfælde af en krise – er vigtigst. De forretningskritiske ting bør være øverst på din liste. Og hvis din virksomhed kan fungere uden bestemte filer, så lad være at bruge energi på dem.

Reklamer

Written by Firebrand Training

juni 28, 2012 hos 8:36 am

Lagt i Uncategorized

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google+ photo

Du kommenterer med din Google+ konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s

%d bloggers like this: