Readynez Blog

Fremtiden tilhører dem der er klar til den

TOP-3 TIPS FOR AT BESTÅ DIN PMI EKSAMEN

leave a comment »

Hvis en certificering i projektledelse står på din ønskeseddel, så tag et kig på Firebrands 3 tips til at forberede dig til en PMI eksamen og bestå den!

Forbered dig til succes

Hjernevask virker!  Fortæl dig selv, at du har let ved at bestå eksamen og sæt en dato. Fortæl dig selv igen og igen at du består, sådan at din hjerne er kodet til ikke at acceptere andet end succes. Dernæst skal du sætte en deadline og melde dig til kurset. Selvom datoen er et halvt år ude i fremtiden, så er du igang og mentalt på vej mod en bestået eksamen.

Vid hvad du går ind til

PMI har offentliggjort en del information om PMP og CAPM eksamen på deres hjemmeside og du kan gratis downloade dem derfra. Har du tid inden du tager på kursus, så læs informationen igennem, den vil hjælpe dig med at holde fokus.

Eksamen

Aftenen før eksamen kan være stresset, så gå en tur ved vandet  eller løb en lille tur, hvis du har tid til det. Til selve eksamen, kan du bruge det gode gamle fravalgs trick. Eksamen er multiple choice og kan du bruge udelukkelsesmetoden vil du lettere finde det rigtige svar i en presset situation. Skriv ABCD” 20 -30 gange på et stykke papir. Så kan du bruge udelukkelsesmetoden og simpelthen strege forkerte svar over indtil du har en 50-50% procent chance, og vælg så den du tror mest på. Lad ikke et spørgsmål stå ubesvaret, det tæller alligevel som forkert. Læs spørgsmålene grundigt, PMI eksamener kan være kringlede og du skal være opmærksom på hints og svare i overensstemmelse med PMBOK metoderne snarere end hvordan du ville gøre i den virkelige verden.

Reklamer

Written by Firebrand Training

juni 29, 2012 hos 1:04 pm

Lagt i Uncategorized

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google+ photo

Du kommenterer med din Google+ konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s

%d bloggers like this: