Readynez Blog

Fremtiden tilhører dem der er klar til den

Microsoft WPC: Det er en New Era

leave a comment »

Jon Roskill åbnede hovedtalerne og forklarede, hvordan partnere og Microsoft kommer til at arbejde sammen i det kommende år. Kevin Turner talte om Microsofts vision for cloud-tjenester ”til enhver person, hver enhed, og hver eneste virksomhed”.

Nogle af de store annonceringer på dagen var:

IDC Undersøgelse:
En nylig bestilt undersøgelse fra IDC har offentliggjort en rapport, der viser at en 50-person stor Microsoft-partner organisation med ca US $ 5-10M i omsætning og 2-5 kompetencer, kan realisere  US $ 320.000 i værdi, der direkte kan henføres til udnyttelse af MPN fordele.

Værktøjer til at konkurrere og vinde:
Kevin Turner, Microsofts talte om Microsofts engagement i at bistå partnerne med at levere løsninger, der er bedre end konkurrenter i markedet, herunder især ved at vokse virtualiseringsteknologi  dobbelt så hurtigt som VMWare og at gøre det bedre end Google Apps med Office 365.

MPN Kompetenceudviklings Opdateringer:
Nogle af  opdateringerne til MPN Competency omfatter en ny Application Development kompetence, en ny kompetence indenfor samarbejde og indhold , en udviklet Desktop kompetence og en moderniseret Digital Marketing kompetence.

Ny MPN Branding:
Microsoft  bebudede en ny partnerstrategi og programmer. Disse forbedringer gennemføres med partneres ønsker i tankerne.

Microsoft Translator:
kommerciel tilgængelighed af Microsoft Translator Hub er gennemført.

Windows Server 2012 Innovations Showcase:

Over 20 partnere fremviste programmer og hardware til at bakke op om nye funktioner i Windows Server 2012. Dette økosystem af partnere spænder fra OEM, IHV, ISV’er og ODM. der støtter teknologier inden for netværk, lagring, virtualisering og applikationsudviklere.

Se live stream og dagens taler på DigitalWPC

Reklamer

Written by Firebrand Training

juli 13, 2012 hos 10:32 am

Lagt i Uncategorized

Tagged with

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google+ photo

Du kommenterer med din Google+ konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s

%d bloggers like this: