Readynez Blog

Fremtiden tilhører dem der er klar til den

Windows 8 release dato

leave a comment »

Microsoft frigiver den meget forventede Windows 8 den 26. oktober. Microsoft kalder det “Windows re-tænkt og genopfundet”. Mange af de nye funktioner er stadig ukendte, men følgende ved vi indtil videre. Windows 8 tager cloud-teknologi til sig med den nye sync funktion. Boot tider og log-in er hurtig, apps ser godt ud og en ting, der også er sikkert: Det vil tage lang tid, for de fleste at vænne sig til.

Så: Vil du opgradere? Der er et par muligheder, når det kommer til at få den nye Windows 8; vente til 26. oktober,  når de fleste bærbare og pc’er, vil få det pre-installeret, købe softwaren eller den sidste mulighed, hvis du lige har købt din nye computer, er at købe en opgraderingslicens til en attraktiv pris. Tjek Windows 8 nedenfor:

Reklamer

Written by Firebrand Training

august 16, 2012 hos 1:31 pm

Lagt i Uncategorized

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google+ photo

Du kommenterer med din Google+ konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s

%d bloggers like this: