Readynez Blog

Fremtiden tilhører dem der er klar til den

Gartner’s Hype Cycle: Cloud vurdering

leave a comment »

Gartner har for nylig udgivet sin årlige rapport over ”Hype Cycle”, som står for en årlig vurdering af flere end 1.900 teknologier og tendenser inden for it-sikkerhed og it. 2012 cloud computing  modellen af Hype Cycle er designet til at hjælpe virksomheder med at forstå status for fremskridt inden for teknologi og efterspørgsel.

Selv om mange Vendors tilbyder en strategi for cloud computing, har ikke mange kunnet vise, at deres strategier er centraliseret omkring skyen.

I Gartners rapport skrives det, at “Der er mange misforståelser om potentielle fordele, faldgruber og naturligvis, omkostningsbesparelser. Cloud er ofte en del af omkostningsbesparende diskussioner, selv om dens evne til at reducere omkostningerne ikke er en selvfølge. Der er også mange grunde til at tale om de ekstra kapaciteter, der kan aktiveres ved cloud computing: omstillingsdygtighed, hastighed og innovation. Det er de potentielle fordele, der kan blive overset, hvis ”hype træthed” først sætter ind “.

Endvidere er det blevet forudsagt, at mange af teknologierne vil fortsætte med at udvikle sig og transformere. Et eksempel på det er; virtualisering, som vil forandre sig grundlæggende i de nærmeste par år. Også inden for de næste 2 til 5 år, vil der ske væsentlige forandringer i markedsføring i Cloud, Big Data, Cloud computing, PaaS (Platform as a Service), og offentlige skyer.

Reklamer

Written by Firebrand Training

august 24, 2012 hos 12:49 pm

Lagt i Uncategorized

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google+ photo

Du kommenterer med din Google+ konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s

%d bloggers like this: