Readynez Blog

Fremtiden tilhører dem der er klar til den

Hightlights fra Gartners Hype Cycle

leave a comment »

Et af højdepunkterne fra Hype Cycle er den hurtige adaption af SaaS (Software as a Service), der får Gartner til at forudsige, at flere end 50% af virksomheder vil bruge SaaS-applikationer i 2015. Et andet vigtigt højdepunkt er, at cloud e-mail forventes at blive brugt i 10% af organisationer, det er faktisk et ret overraskende fald siden den tidligere Hype Cycle prognose, hvor tallet var tæt på 20%.

De medvirkende faktorer der driver SaaS adoption er overvindelsen af ​​IT- og budgetbegrænsninger og stigningen i »Big Data«. ”Big Data” forventes at have en stærk virkning inden for organisationer i 2-5 år.

Markeder for Cloud Management forretningsprocesser forventes at stige årligt med 25%. Der har været en stigning i interessen for cloud-løsninger til MDM (Master Data Management). MDM cloud-løsninger omfatter følgende førende leverandører: Cognizant, Data Scout, IBM, Informatica, Oracle og Orkester Network.

Et af de mest bemærkelsesværdige højdepunkter er, at i 2014 forventes det, at den personlige sky vil erstatte pc’en som den vigtigste Data Management for en brugers digitale liv. Og  imponerende 75% af virksomhederne i undersøgelsen af Gartner, planlægger at flytte til Cloud Computing inden 2014.

 

Hvornår har din virksomhed planer om at flytte til skyen?

Reklamer

Written by Firebrand Training

august 27, 2012 hos 12:43 pm

Lagt i Uncategorized

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google+ photo

Du kommenterer med din Google+ konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s

%d bloggers like this: