Firebrand Training Denmark Blog

Din hurtigste vej til viden og certificering. Garanteret.

Hightlights fra Gartners Hype Cycle

leave a comment »

Et af højdepunkterne fra Hype Cycle er den hurtige adaption af SaaS (Software as a Service), der får Gartner til at forudsige, at flere end 50% af virksomheder vil bruge SaaS-applikationer i 2015. Et andet vigtigt højdepunkt er, at cloud e-mail forventes at blive brugt i 10% af organisationer, det er faktisk et ret overraskende fald siden den tidligere Hype Cycle prognose, hvor tallet var tæt på 20%.

De medvirkende faktorer der driver SaaS adoption er overvindelsen af ​​IT- og budgetbegrænsninger og stigningen i »Big Data«. ”Big Data” forventes at have en stærk virkning inden for organisationer i 2-5 år.

Markeder for Cloud Management forretningsprocesser forventes at stige årligt med 25%. Der har været en stigning i interessen for cloud-løsninger til MDM (Master Data Management). MDM cloud-løsninger omfatter følgende førende leverandører: Cognizant, Data Scout, IBM, Informatica, Oracle og Orkester Network.

Et af de mest bemærkelsesværdige højdepunkter er, at i 2014 forventes det, at den personlige sky vil erstatte pc’en som den vigtigste Data Management for en brugers digitale liv. Og  imponerende 75% af virksomhederne i undersøgelsen af Gartner, planlægger at flytte til Cloud Computing inden 2014.

 

Hvornår har din virksomhed planer om at flytte til skyen?

Written by Firebrand Training

august 27, 2012 hos 12:43 pm

Lagt i Uncategorized

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out / Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out / Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out / Skift )

Google+ photo

Du kommenterer med din Google+ konto. Log Out / Skift )

Connecting to %s

%d bloggers like this: