Readynez Blog

Fremtiden tilhører dem der er klar til den

Hvorfor opgradere til Windows Server 2012

leave a comment »

Windows Server 2012 Q & A var en kæmpe succes, og vi fik indsamlet en mængde oplysninger om de bemærkelsesværdige forbedringer og nye kapaciteter. Så her er nogle af de mange grunde til, at vi mener, det er en god ide at opgradere.

Hyper-V Replica
Hyper-V er Microsofts svar på VMware og bliver kaldt game changer i server verden. Selvom VMware har været en yderst vellykket virtualiserings platform, er mange it-fagfolk enige om, at det er blevet overgået af Hyper-V på mange områder. Nu, med udgivelsen af ​​den nye Windows Server 2012, er endnu flere funktioner kommet til, en af ​​de vigtigste er Hyper-V Replica.

Hyper-V Replica er en replikerings mekanisme, som er et Disaster Recovery værktøj, der fjerner behovet for at anvende komplekse og dyre replikerings løsninger. Den logger ændringer af diske i en VM og bruger komprimering for at spare på båndbredden, og replikererer altså fra en primær server til en replika server. Du kan gemme flere snapshots af en VM på replika serveren og vælge den, du ønsker at bruge.

SMB 3,0
SMB (Server Message Block)-protokollen er blevet betydeligt forbedret i både Windows 8 og Server 2012. Det understøtter nu nye filserver funktioner, herunder SMB Scale Out, VSS for SMB fildeling, SMB Multichannel, SMB transparent failover, SMB Direct, SMB PowerShell, SMB Directory leasing og SMB-kryptering. Og udover det, fungerer det også rigtig godt med Hyper-V.

Frihed til at vælge interface
I tidligere versioner af Windows-servere, kan du kun få kommandolinjen som din interface, hvis du har installeret Server Core, . Men nu, i Server 2012 er GUI en funktion, der kan tændes og slukkes efter behov.

Dynamic Access Control (DAC)
DAC hjælper it-medarbejdere til at skabe mere centraliserede sikkerhedsmodeller for adgang til netværksressourcer ved at mærke følsomme data både manuelt og automatisk,  baseret på flere faktorer, såsom som fil indhold eller skaber.

Reklamer

Written by Firebrand Training

september 10, 2012 hos 7:33 am

Lagt i Uncategorized

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google+ photo

Du kommenterer med din Google+ konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s

%d bloggers like this: