Readynez Blog

Fremtiden tilhører dem der er klar til den

Vind en $20,000 American Express Travel Voucher + mange andre gode sager

leave a comment »

Windows Server 2012 er officielt blevet frigivet og for at fejre det, har Microsoft oprettet en konkurrence: ”The Launch Game”

Spillet handler om at optjene point ved at anvende og dele indhold. Enhver handling, der giver dig mulighed for at optjene point er mærket med point værdi. Jo mere du lærer og deltager, jo mere kan du tjene! Når du optjener point, bevæger du dig opad på pointtavlen.

“Handlinger inkluderer, men er ikke begrænset til: Download af Windows Server 2012 trial, slå din Facebook og / eller Twitter-konto til i dine Microsoft profilindstillinger, ”like” Windows Server siden på Facebook, følge Windows Server Twitter-konto, se keynote videoer og tekniske sessioner, indsende spørgsmål og kommentarer, deltage i ”Ask the Experts” sessioner og meget mere”

Baseret på din endelige rangliste position, kan du vinde hovedpræmien ($ 20,000 American Express Travel Voucher + 2 billetter til enhver TechEd 2013 Event) eller en lang række andre præmier, såsom en 6 måneders Windows Azure Plan, en $ 5.000 American Express Travel Voucher, en HP ENVY TouchSmart Ultrabook 4 med Beats solo HD Headphones, en Windows 8 Tablet, en 4GB Xbox 360-konsol med Kinect Bundle og mere.

Konkurrencen slutter den 8. oktober 2012. Held og lykke.

Reklamer

Written by Firebrand Training

september 14, 2012 hos 12:37 pm

Lagt i Uncategorized

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google+ photo

Du kommenterer med din Google+ konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s

%d bloggers like this: