Readynez Blog

Fremtiden tilhører dem der er klar til den

CompTIA Network + teknikere efterspørges hos Apple

leave a comment »

Den stigende udbredelse af Smartphones og tablet-pc’er giver en stor efterspørgsel efter certificerede teknikere med færdigheder inden for apps og services til iOS, Windows Phone og Android-enheder som iPhone, iPad, Samsung Galaxy S3 og Nokia Lumia.

I en nylig undersøgelse af ansættelses trends foretaget af Computerworld, viste det sig, at 61% af it-chefer søger efter teknikere med færdigheder, viden og certificeringer i programmering og applikationsudvikling.

I en anden nyere undersøgelse fra CompTIA kaldet “Trends in Enterprise Mobility”, blev det konstateret, at virksomhederne fokuserer mere på smartphones og tablets snarere end almindelige mobiltelefoner. De nye trends medfører, at  virksomheder som Apple, nu rekrutterer flere og flere teknikere til deres Apple Consultants Network (ACN), som er en gruppe af uafhængige tjenesteudbydere og konsulentfirmaer, der leverer on-site services til Apple og generel støtte til private brugere og virksomheder.

Det er næsten et år siden nu, at ACN begyndte at acceptere CompTIA Network + certificering som en forudsætning for at deltage i deres program.

En CompTIA Network + certificeret IT-tekniker: Jonathon Praay fra Preferred Computers udtalte: “Da vi besluttede at slutte os til Apple Consultants Network og få Mobility Kompetencen, lagde jeg mærke til, at CompTIA Network + nu
var en accepteret forudsætning. Et par uger senere blev jeg indskrevet til næste CompTIA certificerings kursus. Kurset hjalp mig til at anvende mine netværks færdigheder i et relativt nyt vækstområde.”

Som nævnt i et tidligere blog-indlæg, er CompTIA Network + certificeringen nu ISO og ANSI akkrediteret og er et internationalt anerkendt certifikat. Det dokumenterer, at teknikeren har de færdigheder og kundskaber, der er nødvendige
for at implementere definerede netarkitekturer med netsikkerhed.

Jonathan Praay anvendte sin Network + certificering til at hjælpe ham til at opnå Apples Mobility Tekniske kompetence kaldet (MTC). MTC er designet til at dokumentere, at Apple konsulenten har den fornødne viden om Apple´s mobile platform. Jonathan Pray tilføjede, at “CompTIA Network + certificeringen har virkelig forbedret min netværks viden, noget jeg bruger hver dag”

“Min erfaring er, at denne certificering gav mig et fundament at bygge på. Jeg lærte de grundlæggende normer og begreber samt fejlfindingsmetoder.”

Han fortæller fortsat, “Jeg vil anbefale CompTIA Network + til alle, der skal konfigurere/ designe / sælge eller styre Apple-enheder og til virksomheder der vil have en Apple Mobility Competency”

Reklamer

Written by Firebrand Training

september 17, 2012 hos 10:08 am

Lagt i Uncategorized

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google+ photo

Du kommenterer med din Google+ konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s

%d bloggers like this: