Readynez Blog

Fremtiden tilhører dem der er klar til den

Hvad er nyt i Dynamics NAV 2013?

leave a comment »

Microsoft Dynamics NAV 2013 er nu frigivet til Manufacturing (RTM) og har mange nye funktioner. Men før vi begynder, for de som ikke ved det allerede…:

Hvad er Dynamics NAV 2013?
Dynamics NAV er en del af en række ERP (enterprise resource planning) produkter, der tilbydes af Microsoft. Nogle husker måske endnu, at de tidligere var kendt som Navision løsninger, før de blev re-branded af Microsoft i 2005. NAV er designet til små og mellemstore virksomheder, til at fungere indenfor følgende sektorer:

• Finans
• Produktion
• Customer Relationship Management
• Supply Chain
• Analytics
• Elektronisk handel

Da Microsoft udgav Dynamics NAV 2009, fik det en enorm succes hos mellemstore virksomheder på grund af dens effektivitet og enkle tilpasningsmuligheder af softwaren.

NAV 2009 var den seneste udgivelse, hvilket gør 2013 versionen til et ”med spænding ventet” nyt stykke software inden for mange organisationer. Frigivelsen af ​​RTM byder på mange af de nye funktioner, der vil øge produktiviteten i enhver virksomhed. Eksempelvis, er NAV 2013 det første ERP-produkt, der er tænkt til cloud-teknologi via Windows Azure.

Max Beuker fra Microsoft har for nylig blogget: “Microsoft Dynamics NAV 2013 er en skelsættende udgivelse, der bygger på et stærkt produkt fundament der leverer nye niveauer af kunde og partner værdi gennem hurtigere, mere effektive implementeringer, overbevisende ny og forbedret funktionalitet, og uovertrufne valgmuligheder for kunden indenfor installation og tilgang til løsningen “.

Hvad er nyt i NAV 2013?
Mange nye funktioner er blevet frigivet. Da RTM kom, udsendte Microsoft følgende meddelelse “Dynamics NAV 2013 har stærke og forskelligartede ny applikations funktionaliteter, der spænder fra kortlægning af cash flow analyse til timeopgørelses registrering til samling af udvidede ”out-of-the-box” RoleCenters til Unicode”. En anden blog post lød: “Nyskabelserne indenfor brugeroplevelser spænder lige fra SharePoint og web-klienterne til funktioner indenfor slutbrugerproduktivitet og forbedret integration til OneNote og Excel.”

Af alle de funktioner, har vi her udvalgt de vigtigste af dem:

• Ændringer af RoleTailored Client
• Warehouse Management funktioner, redesignet og forbedret
• I Supply planlægningen er en række funktioner blevet redesignet og forbedret
• Jobmodul forbedringer

For mere information om alt det nye, kan du besøge MSDN web-site fra Microsoft her, eller bruge vores web-site for et dybdegående billede af hvad der nyt i NAV 2013 her.

Uddannelse og certificering i NAV 2013

Firebrand har udgivet to nye NAV kurser med certificeringer. NAV 2013 Financial og NAV 2013 Developer.

Når du har din Dynamics NAV Financials certificering dokumenterer du, at du har den know-how der skal til for at hjælpe din virksomhed med at håndtere vigtige finansielle funktioner, herunder likviditetsstyring, budgetter, forvaltning af moms, Journal udvikling, transaktioner,  hovedbogen og tilgodehavender samt forvaltning af kreditorer. Det vil kun tage dig 6 dage at få din certificering.

Din Dynamics NAV 2013 Developer certificering vil vise, at du har færdigheder og viden til at varetage følgende i din organisation: Brug C / AL (Client / Application Language), program i C / AL, skriver C / AL erklæringer og udtryk, debug C / AL, anvende brugerdefinerede kontrolelementer med C / AL, udvide Microsoft Dynamics NAV ved hjælp af COM, anvende udvikler miljøet og designe applikationer, udvikle til flerbrugersystem miljøer og bruge fleresprogs funktionaliteter. Det vil kun tage dig 8 dage til at få din certificering.

Der er to områder at fokusere på, når NAV 2013 skal implementeres:

• Udvikling og installation
• Anvendelse og brug

Firebrand har også udgivet to nye kurser med fokus på de to områder. Du vil få en grundig indsigt i den nye funktionalitet i Microsoft Dynamics NAV 2013 udvikling, installation og anvendelse af alle de nye funktioner inklusiv hands-on erfaring. Kurserne tager kun henholdsvis 3 dage og 2 dage.

Whats New – Dynamics NAV 2013 Developmen – kun 3 dage
Whats New – Dynamics NAV 2013 Application – kun 2 dage

Reklamer

Written by Firebrand Training

oktober 1, 2012 hos 11:02 am

Lagt i Uncategorized

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google+ photo

Du kommenterer med din Google+ konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s

%d bloggers like this: