Readynez Blog

Fremtiden tilhører dem der er klar til den

De 5 mest efterspurgte certificeringer

leave a comment »

Certificeringer spiller en stor rolle i din karriereudvikling, både hvis du vil have nyt job og hvis du vil øge dine karrieremuligheder i det hele taget. Men nogle certificeringer er selvfølgelig mere efterspurgt end andre. Comon har netop givet deres bud på tidens 5 hotteste IT certificeringer og her er de vigtigtste 5 efter vores erfaringer:

1. CompTIA A+

A + certificering anses, af mange, for at være et benchmark for folk, der ønsker at komme ind i it-verdenen. CompTIA A + certificeringen er branche standard for IT-supportere. Den giver kompetence på områder såsom installation, forebyggende vedligeholdelse, netværk, sikkerhed og fejlfinding. Den er en del af certificerings sporet for selskaber som Microsoft, Hewlett-Packard, Cisco og Novell, og er blevet et krav for deres ingeniører. Flere end 700.000 mennesker verden over er blevet certificeret  siden programmets start i 1993.

2. VMware® vSphere 5

VCP-certificeringen fokuserer på virtualiserings-platformen vSphere, som er blever mere og mere eferspurgt i takt med at virtualiserede miljøer bliver udbredt.

Med en vSphere5 certificering i hånden kan du dokumentere dine kompetencer indenfor installering, udrulning, skalering og generel administration af vSphere-miljøer, ligesom du får en bred generel viden indefor virtualisering.

3. Cisco Certifications

Cisco certificeringerne nævnes ofte, som nogle af de mest efterspurgte certificeringer i disse år.

Nogle saf de mest efterspurgte efter vore erfaring er CCNA og CCNP. CCNA kræver dedikeret træning og nogle fagfolk kan finde Cisco eksamener ret svære, hvis de er helt nye indenfor området. Til gengæld, er Cisco certificeringer både er verdenskendte og respekterede. Når du får din CCNA certificering, og nogle erfaringer, kan du gå videre til mere avancerede certificeringer som CCNP.

4. Microsoft Certified

Den nye generation af Microsoft certificeringer er mere specifik og målrettet på specifikke roller. De nye certificeringer udgøres af tre serier og fire akkreditiver og byder på en meget enklere og mere målrettet ramme for it ledere at validere kompetencer.

Det giver også IT professionelle en mere relevant, fleksibel og omkostningseffektiv måde at præsentere deres færdigheder på. Se mere om mulighederne her: http://www.firebrandtraining.dk/kurser/microsoft/certificeringer

5. ISC (2) CISSP

CISSP er en sikkerheds-certificering, som er uafhængig af leverandører og standarder, og det gør den selvfølgelig meget bredt anvendelg.

En CISSP certificering dokumenterer, at du er i stand til at håndtere avancerede sikkerheds-opgaver, der blandt andet kan involvere arkitektur, design, management og kontrolfunktioner i virksomheds-regi.

.

Reklamer

Written by Firebrand Training

oktober 11, 2012 hos 9:05 am

Lagt i Uncategorized

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google+ photo

Du kommenterer med din Google+ konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s

%d bloggers like this: