Readynez Blog

Fremtiden tilhører dem der er klar til den

Global investering i it-sikkerhed når 38 milliarder i 2014

leave a comment »

Ifølge International Data Corporation (IDC), vil  det globale forbrug  indenfor it-sikkerhed nå 38 milliarder dollars i 2014.

Det kan i virkeligheden ikke komme som den store overraskelse, med den enorme stigning i cyberangreb set over hele verden.

Hvad mange derimod ikke ved, er at Israel er blandt de førende på globalt plan inden for denne sektor og er hjemsted  for omkring 200 virksomheder, hvoraf de fleste er vigtige aktører i branchen. ”The Israel Institute” har oplyst, at den årlige eksport af it-sikkerhed anslås at have en værdi på omkring $ 1,5 mia og forventes at stige 10 – 15%.

Richard Anton, formand for det britiske Private Equity og Venture Capital Association (BVCA) har udtalt, at “Vi sakker bagud ved ikke at investere i mere israelsk it-sikkerhed – deres teknologi er i verdensklasse. USA har taget det til sig og i UK er det udbredt i den kommercielle sektor, men ikke så meget i den offentlige sektor ”

“Vi har helt sikkert brug for det. Cyberkrigsførelse er ægte. Det er ikke bare ting i historier.”

I en rapport fra Cabinet Office, har britiske virksomheder lidt tab på omkring £ 21 billioner på et år fra cyberkriminalitet.

I 2010 meddelte den britiske regering planer om at tildele £ 650.000.000 til cybersikkerhed som en del af sit fireårige National Cyber ​​Security Programme.

Det er kun et spørgsmål om tid inden tilsvarende udvikling kan dokumenteres i Norden, måske med Nordiske it-sikkerhedsudbydere i front?.

Vil du være klar til den stigende efterspørgsel efter sikkerehdsfolk? Få en it-sikkerheds certificering og en gennemsnitsløn på 500.000 dkk årligt..

Læs her: http://www.crisp360.com/news/top-5-it-security-certifications for at lære mere om de bedste it-sikkerheds certificeringer.

Reklamer

Written by Firebrand Training

oktober 25, 2012 hos 8:22 am

Lagt i Uncategorized

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google+ photo

Du kommenterer med din Google+ konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s

%d bloggers like this: