Readynez Blog

Fremtiden tilhører dem der er klar til den

Top Certificeringer

leave a comment »

Kendskab til de bedste og de mest eftertragtede Certificeringer på dagens konkurrenceprægede job marked kan få dig forrest i køen. Vi har netop opdateret listen med seks certificeringer, der er gode for karrieren. Så her er den …

1. Red Hat Certified Engineer (RHCE)
RHCE er en Linux Red Hat Enterprise certificering. Det validerer, at den IT professionelle har færdigheder og viden til at varetage et ansvar som senior systemadministrator og ansvarlig for Red Hat-systemer. Linux bliver mere og mere populært og bliver brugt af flere og flere virksomheder på grund af sine lave driftsomkostninger. Efterspørgslen efter disse fagfolk har allerede overgået de mere kendte, hvilket gør den til nummer et på vores liste og en af ​​de mest lovende certificeringer i Linux. For at få denne certificering skal du have en RHCSA certificering i forvejen.

Gennemsnitlig løn: £ 45.000.

2. VMware Certified Professional (VCP)
VCP certificeringen er VMwares entry level-certificering, der er stærkt baseret på vSphere virtualiseringsplatform. Når du har denne certificering, har du færdigheder til at installere, implementere, skalere og administrere vSphere miljøer, samt generelle virtualiseringsfærdigheder. Virtualisering er meget udbredt i dagens it-verden, og nu med cloud computing virtualisering, vil det blive endnu mere populært og udbredt. Derfor, mener vi, at det vil være et skillset, der vil være stor efterspørgsel efter i de kommende år.

Den gennemsnitlige løn for en VCP professionel er £ 50.000.

3. Oracle DBA
Enhver virksomhed har en database, hvis ikke flere, og det er afgørende for driften. Det er derfor Oracle certificerede fagfolk er de mest efterspurgte. Oracle DBA certificeringen dokumenterer, at teknikeren har etableret et stærkt fundament og har en stærk ekspertise inden for Oracle 9i Database teknikker, herunder backup og recovery, performance tuning og administration.

Den gennemsnitlige løn for en VCP professionel er £ 47.500.

4. Project Management Professional (PMP)
At have en Project Management Professional certificering demonstrerer for arbejdsgiveren, at du har de nødvendige kompetencer og ressourcer til at få projektet leveret, til tiden og på budget. Og fordi det er noget af det allervigtigste for enhver virksomhed især i dagens IT-branche, er det placeret i vores top 6. Det og den massive gennemsnitlige løn på £ 60.000.

Gennemsnitlig løn: 60.000 £

5. Microsofts Certified Systems Engineers (MCSE)

Ved at have en MCSE certificering, validerer det, at ved hjælp af Microsoft 2000 Windows Server og andre Windows serverplatforme, kan du administrere, designe og implementere de fleste, hvis ikke alle administrere teknologiske infrastrukturer. Dette er en af ​​de mest almindelige certificeringer, især for teknisk support ingeniører, netværk analytikere, systemingeniører, tekniske konsulenter og system analytikere. Men lad dig ikke snyde af almindeligheden, det er en certificering der er et springbræt i ethvert it-karriere, og det er derfor, vi har den i listen.

Gennemsnitlig løn: £ 45.000

6. Microsoft Certified Technology Specialist (MCTS)
Ved at have en MCTS certificering validerer du, at du har færdigheder på en bestemt Microsoft-teknologi – 57 faktisk. Du kan tage en MCTS indenfor virtualisering, Lync Server og Office Communications Server, Exchange-server og mange, mange flere. Hele listen kan ses her.

Gennemsnitlig løn: 47.500 £

Mangler der nogen?
Hvilken Certificering tror du er den mest magtfulde?

Reklamer

Written by Firebrand Training

november 16, 2012 hos 9:07 am

Lagt i Uncategorized

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google+ photo

Du kommenterer med din Google+ konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s

%d bloggers like this: