Readynez Blog

Fremtiden tilhører dem der er klar til den

Udsalg: Adgang til virksomhedens Data

leave a comment »

I en nylig rapport fra BBC, afsløres det, at Cyberkriminelle åbenlyst sælger ulovlig adgang til computernetværk hos mange af verdens største virksomheder for blot et par pund.

Det underjordiske netværk af cyberkriminelle udlejer endda adgang til software, så andre kan designe deres egne svindelnumre.

På den måde får kriminelle mulighed for at forsøge massive hacking angreb på store virksomheder ved at bruge dem som et springbræt.

De underjordiske netværk, der tilbyder disse servere, blev opdaget af Brian Kreb, en sikkerhedsekspert. Det tog ham to uger at få adgang til fora og få den komplette liste af ulovligt tilbudte netværk.

Lige nu siges det, at stedet har 17.000 servere til salg, men han har anslået, at omkring 300.000 er blevet opført siden 2010, hvor det første dukkede op. Siden opdagelsen af sitet, er det blevet ændret til ”kun for medlemmer”.

Brian Kreb fandt, at webstedet fungerede som mægler for hackere, der allerede havde adgang til netværk fra separate angreb og ønskede at sælge dem.

“Det kan eksempelvis være individuelle hackere, der har skaffet sig adgang uden et egentlig mål for øje, og når så adgangen kan afsættes på et marked, så forsøger de selvfølgelig at afsætte den” udtalte han.

Virksomheder bliver mere og mere bevidste om farerne ved hackere og i stigende grad, søger de efter it-sikkerhedsfagfolk til at forsvare virksomhedens Data. IT-sikkerhed er blevet en af de hurtigst voksende sektorer i it-branchen.

Grib Chancen!

Muligheder indenfor it-sikkerhed dukker op overalt, så hvorfor ikke tage den? Få den rigtige sikkerhedscertificering og adgang til en række jobs og solide lønninger.

Bliv etisk hacker og bliv betalt for det

Den gennemsnitlige løn for en etisk Hacker er over 40.000 £! (itjobswatch.co.uk). En White Hat hacker er en person, der hacker og udnytter zero days fra selskaber, der søger at øge deres sikkerhed. Med andre ord, de vil betale dig for at finde og udnytte Zero Days inden fjendtlige hackere gør det.

Klik her for at finde ud af mere: http://www.firebrandtraining.dk/kurser/ec-council/ceh

Reklamer

Written by Firebrand Training

november 21, 2012 hos 10:35 am

Lagt i Uncategorized

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google+ photo

Du kommenterer med din Google+ konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s

%d bloggers like this: