Readynez Blog

Fremtiden tilhører dem der er klar til den

”WE ARE LEGION” – Anonymous indefra

leave a comment »

I et par år efterhånden, har filmskaber Brian Knappenberger arbejdet på ‘We Are Legion “- en dokumentar baseret på den berygtede hacktavist gruppe Anonymous.

Anonymous opstod i 2003 på imageboardet 4chan. Siden da har de fået en massiv bølge af støtte og har deltaget i flere storstilede angreb på, hvad de anser for ‘forkert’.

“Denne hackergruppe synes at have en passion for sandheden, de ønsker kun ”hvad der er ægte” at være derude”, siges det i filmen.

Filmen er blevet frigivet og er endelig tilgængelig for alle gennem filmens officielle hjemmeside som en DRM-fri download. Det er ikke helt kendt, hvorfor den er frigivet gratis, men det passer på sin vis godt med Anonymous ideologi.

“Anonymous var lidt ligesom den store stærke dreng i skolegården, med lavt selvværd, som pludselig en dag slår fra sig og bliver helt beruset af egen magt og indflydelse'”

 

Du kan downloade den fulde film her: http://wearelegionthedocumentary.com/see-the-film/

En af de nyere historier, som Anonymous var involveret i var Amanda Todd´s historie. Den 15-årige pige begik selvmord efter at have kæmpet med depression og mobning.

Da Amanda var i 7. klasse, blottede hun angiveligt sin overkrop, mens en af ​​hendes venner optog. På en eller anden måde, skete der det ulykkelige, at et billede af hende topløs faldt i hænderne på en mand som lækkede billedet på nettet, og endda på hendes skoles facebook side. Før hun begik selvmord, lagde hun en video på Youtube hvor hun talte om, hvordan hun græd hver nat i ren desperation.

Anonymous fik så opsporet en mand, som de mener er ansvarlig for hendes død (den person, der anonymt lækkede foto´et online). Mobning i bred forstand var sandsynligvis hovedårsagen til Todds død, men den virkelige skurk i Anonymous perspektiv var manden, der lækkede billedet.

“Vi kan generelt ikke lide at beskæftige os direkte med politiet, men vi var tvunget til at sætte vores ressourcer ind på at beskytte børn. Ironisk nok har vi nogle gode mennesker i Vancouver, der bragte dette til vores admin´s opmærksomhed. Det er en meget trist historie, som berører os alle. ”

Lær mere om blive LOVLIG Certificeret Etisk Hacker hér: http://www.firebrandtraining.dk/kurser/ec-council/ceh#details-metro

Reklamer

Written by Firebrand Training

november 22, 2012 hos 10:06 am

Lagt i Uncategorized

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google+ photo

Du kommenterer med din Google+ konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s

%d bloggers like this: