Readynez Blog

Fremtiden tilhører dem der er klar til den

Hacktavists slår til mod PayPal med et £ 3.5m angreb

leave a comment »

Anonymous har lanceret et angreb på PayPal, efter at de har annonceret en beslutning om at blokere betalinger til Wikileaks.

Paypal, som er en online transaktions Virksomhed blev angrebet af fire medlemmer af Anonymous-gruppen. Medlemmerne kaldte det “Operation Payback”.

Anklageren, hr. Patel påstand er, at de anvendte en distribueret ”denial of service” eller DDoS, som oversvømmede udvalgte mål med massive mængder af online-anmodninger. Hvis du har besøgt de websteder som var under angreb af Anonymous, ville du blive redirigeret til en side med beskeden ” ‘You’ve tried to bite the Anonymous hand. You angered the hive and now you are being stung’. ”

De fire medlemmer som gennemførte angrebet bliver i øjeblikket retsforfulgt i en retssag, som forventes at vare to uger. 22-årige Christopher Weatherhead aka ‘nerdo’ er i den lille gruppe af klike ledere i Anonymous. Han erklærede sig ”ikke skyldig” i at konspirere med henblik på at forringe driften af ​​computere mellem 1. August 2010 og 22. januar 2011.

Han foretog også to angreb på MasterCard, Visa, Ministry of Sound, British Recorded Music Industry og The International Federation of the Phonographic Industry, som også er imod internet piratkopiering.

Ashley Rhodes, 27, Peter Gibson, 24, og en 18-årig, der ikke kan blive navngivet af juridiske grunde har allerede erklæret sig skyldige i anklagen, alle fra Storbritannien.

Hr. Patel udtalte: “Det er anklagerens påstand, at Christopher Weatherhead, den sagsøgte, er en cyber-angriber, og at han, og andre som ham, førte en sofistikeret og planlagt kampagne for online-angreb, der lammede en række målrettede edb-systemer, der tilhører selskaber, som de så sig onde på af en eller anden årsag, og at disse angreb forårsagede hidtil uset skade “.

Han sagde også, at PayPal så sig nødsaget til at investere i mere software og hardware for at forsvare sig mod lignende angreb i fremtiden, og at den samlede omkostning for virksomheden blev anslået til £ 3,5 mio.

Du også kan lære, at udføre DDoS angreb og hjælpe virksomheder som PayPal forsvare sig mod det.

Bliv Certified Ethical Hacker (CEH) og tjen en løn langt over gennemsnittet. Som CEH er jobmuligheder meget brede og du kan arbejde for private virksomheder eller endog regeringen. Det sker for virksomheder som PayPal, Offentlige sites rundt omkring i verden og andre store organisationer såvel som små. Og når sikkerheden bliver kompromitteret, bliver flere og flere virksomheder tvunget til at tage deres sikkerhed meget alvorligt.

Reklamer

Written by Firebrand Training

november 26, 2012 hos 10:57 am

Lagt i Uncategorized

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google+ photo

Du kommenterer med din Google+ konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s

%d bloggers like this: