Readynez Blog

Fremtiden tilhører dem der er klar til den

2012 IBM Tech Trends Rapport

leave a comment »

IBM har for nylig udgivet resultaterne af deres 2012 Tech Trends undersøgelse, der giver stor indsigt i Tech verdenen. Den undersøger, hvordan virksomheder reagerer på de muligheder og risici der opstår som følge af ny teknologi.

IBM pacesettersIBM adspurgte over 1.200 it-og forretningsbeslutningstagere for at afgøre, hvorfor, hvornår og hvordan de adapterer henholdsvis mobil, analyse, Cloud og Social Business-teknologier.

Et af de mere bemærkelsesværdige fund er, at der er en voksende kvalifikationskløft. Hvad angår de fire undersøgte teknoIogier, udtalte kun 10% af virksomhederne, at de havde alle de nødvendige færdigheder til at anvende teknologien med succes og en ud af fire rapporterede store færdigheds mangler. Tre ud af fire af de adspurgte mente, at den aktuelle mangel på it-kompetencer kunne blive endnu værre.

Professor indenfor Informations Systemer på Fordham University, Dr. Wullianallur Raghupathi har udtalt: “Teknologi ændrer sig så hurtigt, ikke kun gennem opgraderinger, men ved dramatiske ændringer i selve teknologien. Det er en udfordring at følge med, ikke kun i forhold til undervisning i nuværende teknologier, men også i forhold til prognoser og forsøget på at gætte, hvad der er på vej. ”

IBM har også bedt respondenterne om at vurdere, hvor vigtige nye teknologier er i forhold til deres virksomheds succes og også deres adaption af nyskabelser i forhold til konkurrenter. IBM var i stand til at identificere en lille gruppe af ‘toneangivende’, der går videre med teknologier hurtigere på trods af barrierer. Disse frontløbere har alle det til fælles, at de anvender teknologierne på mere strategiske måder end de der adapterer senere.

De er simpelthen mere ‘Markeds drevne’, ‘Analyserende’ og ‘Eksperimenterende’. Hvad der gør dem mere succesfulde er, at de har et forspring i forhold til andre der venter, indtil der er en markeds efterspørgsel efter nye it-færdigheder. IBM fandt, at disse virksomheder er ni gange mere tilbøjelige til at eksperimentere med teknologier, der ikke fra starten har en klar efterspørgsel og at de er dobbelt så tilbøjelige til at udvikle færdigheder på forhånd til at forudse behov.

growing skills gapUndersøgelsen fandt også, at de fleste virksomheder nu bruger sociale medier til at engagere sig med sine kunder. Men forskellen til “frontløberne” er, at de også bruger sociale medier som en stærk form for kommunikation i virksomheden. Dette ses også indenfor Cloud computing. Mange virksomheder er begyndt at adaptere cloud, men Frontløberne er mere tilbøjelige til at have betydelige implementeringer af nyere Cloud begreber, såsom hybrid cloud og community cloud. ”

Klik her for at læse hele rapporten: http://public.dhe.ibm.com/common/ssi/ecm/en/xie12346usen/XIE12346USEN.PDF

Reklamer

Written by Firebrand Training

december 18, 2012 hos 12:49 pm

Lagt i Uncategorized

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google+ photo

Du kommenterer med din Google+ konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s

%d bloggers like this: