Readynez Blog

Fremtiden tilhører dem der er klar til den

Sådan anvender du Hyper-V Replika i Windows Server 2012

leave a comment »

Med Windows Server 2012 medfølger en ny (og gratis) disaster recovery løsning til virtuelle maskiner, og den er et virkelig godt værktøj for alle Server Administratorer. Løsningen er simpelthen indbygget i Windows Server 2012 og er meget let at implementere.
En Hyper-V Replika er en kopi af en VM, som er lagret på en ekstern server. Denne opdateres hvert femte minut, hvilket betyder, at du når som helst kan failover til replikaen og bringe den virtualiserede arbejdsmængde online igen. Det er en effektiv måde at sikre dine data på en automatiseret måde, uden at bruge for meget tid på det.
Men hvordan virker det så? Firebrand Training har skabt en nyttig infographic, som forklarer hvordan du bruger Hyper-V Replikaer i Windows Server 2012. Indholdet er skabt af  Ed Baker, Windows Server Instruktør hos Firebrand Training.
Hyper-V-Infographic
Reklamer

Written by Firebrand Training

januar 7, 2013 hos 8:23 am

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google+ photo

Du kommenterer med din Google+ konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s

%d bloggers like this: