Readynez Blog

Fremtiden tilhører dem der er klar til den

20 mia. apps downloadet på et år – 20 mill. eksemplarer af Windows 8 solgt!

leave a comment »

Kan du huske dengang vi var tilfredse med en telefon, der ikke blev brugt til andet end telefoni og måske en gang ”Snake” indimellem?
Sådan er det ikke mere! Siden iPhonen og den berøringsfølsomme skærm, har der været en stadigt stigende efterspørgsel efter nye apps.

Apple-brugere har downloadet 20 milliarder apps sidste år alene. Det er næsten 3 apps per person på denne planet!

Sidste år skete der så mange downloads, at tallet repræsenterer omkring halvdelen af ​​de ialt 40 milliarder downloads til iPhones, iPads og iPods, der er foretaget siden App Store blev lanceret i 2008.

Sidste måned alene var rekordbrydende med 2 milliarder apps der blev hentet på grund af lanceringen af ​​flere nye Apple-enheder lige i tide til julesalget. Apple afslørede, at selskabet havde betalt udviklere (der skabte omkring 775.000 apps på verdensplan) over £ 4,4 mia.

Sidste års bedst betalte apps var WhatsApp Messenger på 69p, Draw Something på £ 1,99 og Angry Birds Space ved 69p.

Olly Mann, tech ekspert og studievært på LBC 97,3 har udtalt, at app boomet vil fortsætte i 2013. Han tilføjer i øvrigt at Downloads i Android, Amazon og Windows app stores vil fortsætte med at vokse også, så det er ikke udelukkende Apple styret.

Google Play app store til Android-enheder nåede hele 25 milliarder downloads i september 2012.
Denne stadigt voksende industri er en meget lukrativ én, og mange hopper med på vognen. Især nu med den store frigivelse af Windows 8 enheder forventes der stigende vækst.

Windows 8 har solgt 20 millioner eksemplarer siden november
I de ti uger siden lanceringen, har Windows 8 solgt 60 millioner eksemplarer, meddelte Tami Reller, CFO i Microsofts Windows division, på Consumer Electronics Show (CES 2013) i Las Vegas.

Benyt lejligheden
Tag de første skridt mod at blive app udvikler med en MTA Mobile Development Fundamentals og MTA Gaming Development Fundamentals certificering. Du kan få begge certificeringer på blot 4 dage. De vil hjælpe dig på vej til at lykkes med mere avancerede certificerings kurser.

Du kan også tage en MCSD: Windows Store Style Apps kursus, hvor du lærer, hvordan du opretter Windows Store stil apps ved hjælp af C #. MCSD certificeringen vil dokumentere din evne til at designe og udvikle smukke, elegante apps, der er Cloud Ready. Du kan også lære at lave Windows Store stil apps ved hjælp HTML5 på MCSD: Windows Store Style Apps kurset. Begge certificeringer tager blot 9 dage.

Reklamer

Written by Firebrand Training

januar 14, 2013 hos 10:51 am

Lagt i Uncategorized

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google+ photo

Du kommenterer med din Google+ konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s

%d bloggers like this: