Readynez Blog

Fremtiden tilhører dem der er klar til den

Kalder alle STUDERENDE som Koder: THE HARDCODE CONTEST er begyndt!

leave a comment »

Det er et stort ansvar at beskytte brugernes sikkerhed og privatlivets fred.  Som vi så i sidste uge med Oracle-Sun og dets Java plugin, kan selv en enkelt sårbarhed give hackere og cyberkriminelle mulighed for at udnytte og angribe millioner af mennesker.

For at bidrage til at øge bevidstheden om de risici, der er involveret i usikre udviklings vaner, er Google vært for ”Hardcore”. En konkurrence baseret på sikker kodning på Google App Engine platform.HardCodeLogo-sm

Konkurrencen er designet til fuldtidsstuderende og er åben for grupper på op til fem. Deltagerne skal udvikle open source-programmer, der følger en række krav i funktionalitet og sikkerhed.

Der vil være to runder. Den første vil være en kvalificerende runde over internettet, med deltagelse fra alle hold af studerende. Den endelige runde vil finde sted i løbet af SyScan den 23. april – 25 i Singapore.

Under den første runde, vil holdene blive bedt om at opbygge en ansøgning og beskrive dens sikkerheds design. En gruppe af dommere vil derefter vurdere alle indkomne ansøgninger og vælge de fem bedste, som går videre til den afsluttende runde.

De fem teams skal så udvikle ekstra funktioner og løse eventuelle sikkerhedsproblemer fundet i deres første indsendelse.

Efter to dages yderligere hacking, vil dommerne rangere projekterne og vælge det vindende hold, der vil modtage $ 20,000 Singapore dollars. 2.-5. plads holdene vinder $ 15.000, $ 10.000, $ 5.000, og $ 5.000 hhv.

Hardcode begynder den fredag, 18 januar, 2013.

Alle detaljer om konkurrencen offentliggøres via Googles mailingliste. Du kan abonnere her og få mere information.

Reklamer

Written by Firebrand Training

januar 22, 2013 hos 7:33 am

Lagt i Uncategorized

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google+ photo

Du kommenterer med din Google+ konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s

%d bloggers like this: