Readynez Blog

Fremtiden tilhører dem der er klar til den

Stærk efterspørgsel efter IT-sikkerhedsfolk – Hvilke certificeringer skal du vælge?

leave a comment »

Det er overalt, siges det. Internetkriminalitet er ved at overtage verden med uendelige bølger af angreb, der synes at blive mere og mere vanskelige at håndtere. Selv MI5 i UK kæmper mod “forbløffende” niveauer af Cyber-angreb i den britiske industri og Symantec skriver i deres seneste årsrapport, at der registreres tusindvis af hacking hændelser hvert sekund.

Emnet kom også op på ASIS / (ISC) 2 Kongressen 2012 i Philadelphia, da Janet Napolitano, den amerikanske minister for national sikkerhed, oplyste, at der har været over 106.000 rapporter om cyberangreb i 2011 til US-CERT (United States Computer Emergency Readiness Team).

Men hvad så?:
Idet antallet af it-sikkerhedstrusler fortsætter med at vokse, er efterspørgslen efter at forsvare sig mod det blevet stadig mere vigtigt. IT-sikkerhed er nu blevet den hurtigst voksende sektor i it-branchen.

Nye muligheder
Muligheder indenfor it-sikkerhed dukker op overalt.  Få den rigtige sikkerhedscertificering og adgang til gode jobmuligheder og gode lønninger.

Top 4 sikkerheds certificeringer

1. Certified Information Systems Security Professional (CISSP)
CISSP tilbydes af (ISC) 2, en af de mest respekterede leverandører. CISSP fagfolk er altid efterspurgte og certificeringen dokumenterer din viden og færdigheder indenfor it-sikkerhed.

Certificeringen er velkendt indenfor IT-sikkerhedsbranchen fordi CISSP certificerede har en stærk forståelse af sikkerhedspolitiske begreber og de involverede metoder. CISSP er også blevet et krav i mange virksomheder for kandidater til deres IT-sikkerheds team.

2. Certified Information Security Manager (CISM)
CISM tilbydes af ISACA og er en af ​​de højeste betalte certificeringer. Den er også meget efterspurgt til brede IT stillinger og er meget anerkendt i organisationer og offentlige institutioner.

Den giver en bred viden indenfor informationssikkerhed, især med fokus på informations risikostyring. Den dokumenterer også overfor potentielle arbejdsgivere, at kandidaten har en stærk forståelse for sikkerheds styring, risikostyring og compliance, sikkerhedsprogram-udvikling og ledelse samt sikkerhedshændelses ledelse.

3. CompTIA Security +
Security + certificeringen tilbydes af den verdenskendte organisation CompTIA. Den viser, at du har en solid viden om sikkerhedsmæssige begreber, kryptografi, adgangskontrol og værktøjer og procedurer i forhold til sikkerhedshændelser. Du vil også lære om disaster recovery metoder, risikostyring og compliance samt operationel sikkerhed.

Når du har certificeringen, vil du være i stand til at forudse og forebygge cyberangreb og effektivt håndtere sikkerhedshændelser. Security+ certificeringen er stærkt anerkendt i branchen og mange virksomheder har den som et krav.

4. EC-Council – Certified Ethical Hacker (CEH)
CEH certificeringen fra EC-Council er bredt anerkendt som det grundlæggende niveau i forhold til hacking. Som etisk hacker, arbejder du med at afsløre sårbarheder i netværk og computere i organisationen, som du arbejder for.

Efterspørgselen efter CEH fagfolk fortsætter med at vokse. På grund af den alarmerende stigning i cyberangreb i løbet af det seneste årti, er organisationer på udkig efter måder at beskytte sig selv og stramme deres sikkerhed. CEH kurset dækker alt det grundlæggende for at identificere system sårbarheder og modforholdsregler.

Reklamer

Written by Firebrand Training

januar 24, 2013 hos 9:25 am

Lagt i Uncategorized

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google+ photo

Du kommenterer med din Google+ konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s

%d bloggers like this: