Readynez Blog

Fremtiden tilhører dem der er klar til den

Microsoft Dynamics NAV 2013 Management Pack til System Center

leave a comment »

I de sidste par måneder har vi talt med flere forskellige hosting-virksomheder, der beskæftiger sig med Microsoft Dynamics NAV hosting. De fortæller samstemmende, at den nye platform i Microsoft Dynamics NAV 2013 gør produktet meget lettere at implementere og vedligeholde.

De værktøjer, der er mest afgørende for de virksomheder, der beskæftiger sig med volumen implementering af Microsoft Dynamics NAV 2013 er:
• Fleksible autentificeringskapaciteter
• Strømlinet 2 – og 3-tier implementering
• Windows PowerShell-cmdlet’er til at tillade avanceret scripting af gentagne opgaver
• Management Console brugergrænseflade bygget på PowerShell-cmdlet’er
• Evnen til at anvende Microsoft Dynamics NAV-klienten til Windows ved hjælp af ClickOnce teknologi

Vi har også fået indblik i de typiske hostede Microsoft Dynamics NAV hændelser. En af de største omkostningsfaktorer for virksomheder, der beskæftiger sig med en bred vifte af produkter, ikke kun fra Microsoft, men også fra flere andre software leverandører, er support og fejlfinding: At finde roden til problemer hurtigere og være i stand til at se, hvilket produkt der forårsager problemer for at kunne sende hændelsen til den rigtige supportfuktion.

Mange af disse virksomheder valgte at bruge Microsoft System Center platform til at administrere deres virtuelle, fysiske og sky IT-miljøer. Det er en enkelt end-to-end service management løsning der håndterer infrastruktur, service, automation, og programmer, der er lette at tilpasse og udvide.

Måden at udvide denne management platform til at genkende og vedligeholde alle former for software og hardware, er at bruge Management Packs (MP´s) som er udviklet til dem. Management Packs er de byggesten, der udvider Operations Manager kapaciteter til operativsystemer, applikationer og andre teknologiske komponenter. En MP indeholder best practice viden til at opdage, overvåge, fejlfinde, rapportere om og løse problemer for en bestemt teknologi komponent.

Microsoft leverer MP´s til mere end 60 Microsoft-produkter og Windows-komponenter. Der findes flere end 500 Microsoft Partner Management Packs der dækker de fleste teknologier, der anvendes af organisationer i dag.

Nu har Microsoft så frigiet en Microsoft Dynamics NAV 2013 Management Pack til System Center til alle it-professionelle, der arbejder med System Center 2007 R2 Operations Manager eller System Center 2012 Operations Manager komponenter i Microsoft System Center.

Denne udvidelses pakke giver Microsoft System Center Operations Manager brugere evnen til at opdage og overvåge edb-systemer, der kører Microsoft Dynamics NAV 2013, herunder følgende elementer:
• Computere, hvorpå Microsoft Dynamics NAV Server er installeret og Microsoft Dynamics NAV Server-forekomster er installeret.
• Computere, hvorpå Microsoft Dynamics NAV Web Server-komponenter er installeret. Disse omfatter hjemmesiderne for Microsoft Dynamics NAV webklienten.

Selskaber, der leverer hosting-tjenester til Microsoft Dynamics NAV Partners har nu et værktøjssæt til at udvide deres tilbud med Microsoft Dynamics NAV-specifik overvågning og grundlæggende fejlfinding.

Microsoft Dynamics NAV 2013 Management Pack til System Center gør det muligt for Operations og IT Management teams nemt at identificere og løse problemer, der påvirker sundheden for mange distribuerede Microsoft Dynamics NAV 2013 installationer. Det sænker Client Support omkostningerne ved at bringe kritiske statistikker og indberetninger i forbindelse med at køre Microsoft Dynamics NAV 2013 komponenter til overfladen. Det reducerer også it-management kompleksiteten ved at automatisere rutinemæssig administration og give grundlæggende handlinger i arbejdet med Microsoft Dynamics NAV 2013 komponenter.

Vil du øge dine kompetencer indenfor Microsoft Dynamics NAV 2013? Se mere her: http://www.firebrandtraining.dk/kurser/microsoft/dynamics

Reklamer

Written by Firebrand Training

februar 12, 2013 hos 1:34 pm

Lagt i Uncategorized

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google+ photo

Du kommenterer med din Google+ konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s

%d bloggers like this: