Readynez Blog

Fremtiden tilhører dem der er klar til den

Bedre forretningsindsigt med Microsoft Dynamics AX 2012 R2

leave a comment »

Mange IT afdelinger kæmper med at levere rettidig forretningsindsigt i virksomheden, simpelthen fordi de har begrænsede ressourcer og ikke kan holde trit med anmodninger fra brugerne. Og alt for ofte går der for meget tid hos brugerne med at oprette manuelle rapporter, der er statiske og forældede.

Vi ser alle accelereret forandring i øjnene og med presset fra stærkere global konkurrence, er det mere vigtigt end nogensinde, at beslutningstagere har øjeblikkelig adgang til up-to-date finansielle og driftsmæssige resultater for at spotte trends og identificere udfordringer, så de kan handle tidligt.

I tidligere versioner af Microsoft Dynamics AX var Business Intelligence aktiveret som en del af ERP. Beslutningstagere kan tilgå vigtige oplysninger i hele løsningen, via rollecentre som er dashboards, der giver overblik over oplysninger der vedrører brugerens jobfunktion og ved hjælp af Microsoft BI-teknologi som Microsoft Excel.

I Microsoft Dynamics AX 2012 R2 er BI-funktionerne forbedret ved at give brugerne en række præ-definerede analytiske evner og værktøjer, der kan udvides efter behov. Disse værktøjer hjælper med at understøtte bedre beslutninger ved at give brugerne mulighed for nemt at oprette, dele og udforske rige analyserapporter med interaktive visualiseringer, på egen hånd.

Med BI forbedringerne i Microsoft Dynamics AX 2012 R2 kan brugerne:

• Overvåge forretningsresultater med mere præ-defineret indhold, herunder i alt 15 SQL Server Analysis Services kuber og 45 rollecentre. Brugerne kan vælge mellem mere end 80 predefinerede KPI’er med evnen til at bore ned i detaljer og supplerende oplysninger. Nye kortlægningskapaciteter understøtter visualisering af store mængder transaktionelle og aggregerede forretningsdata i rollecentrene.

• Analysere data ved hjælp af rige visualiserings- og interaktive dataudforsknings muligheder direkte fra rollecenteret med indlejrede Power View rapporter.

• Udføre ad-hoc analyser og opdage nye indsigter fra Microsoft Dynamics AX 2012 R2-klienten der er baseret på foruddefinerede datakuber med Power View , som er et meget interaktivt, velkendt, browser-baseret værktøj til data udforskning, visualisering og præsentation.

• Udforsk og del forretningsmæssig indsigt uden hjælp fra IT-afdelingen, ved sikker adgang til mash-up data fra forretningsløsningen ved hjælp af forbedret OData udbud og datatjenester fra Windows Azure Marketplace i Microsoft BI-teknologi som Microsoft Excel.

• Udvid forretningsoversigts information med eksterne data, såsom industri gennemsnits sammenligning for bedre overvågning af egen ydeevne og øg ansvarlighed og samarbejde ved at tilføje brugerens real-tids oplysninger om tilstedeværelse.

Ønsker du at vide mere om Microsoft Dynamics AX 2012? Her finder du mange muligheder for videre uddannelse: http://www.firebrandtraining.dk/kurser/microsoft/dynamics

Reklamer

Written by Firebrand Training

februar 13, 2013 hos 8:22 am

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google+ photo

Du kommenterer med din Google+ konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s

%d bloggers like this: