Readynez Blog

Fremtiden tilhører dem der er klar til den

Efterspørgslen efter Cloud professionelle vil vokse med 26% om året

leave a comment »

IDC for nylig udgivet en rapport, der viser at hele vejen frem til 2015, vil efterspørgslen efter cloud-ready it-medarbejdere vokse med 26% årligt.

Der er op til syv millioner cloud-relaterede job tilgængelige over hele verden allerede, hvilket betyder, at der kunne være over elleve millioner job inden 2015.

Selvom Cloud stadig er i udvikling, er det allerede ved at ændre, hvordan IT leverer økonomisk værdi til lande, brancher og virksomheder.

Ifølge en anden rapport fra IDC udgivet i 2011, skabte Cloud 1,5 millioner nye arbejdspladser og genererede $ 400 milliarder i økonomisk gevinst gennem organisationer rundt om i verden.

Shawn McCarthy, research director hos IDC Government Insights har udtalt ” Undersøgelsesdata indikerer, at der allerede er sket betydelige fremskridt for cloud-tjenester, men den brede udbredelse vil først accelerere, når flere vigtige spørgsmål er blevet behandlet”.

Et af de vigtigste problemer med Cloud har altid været forståelsen. Det er ikke noget, du kan starte en samtale op med hvem som helst om. Størstedelen af befolkningen forstår simpelthen ikke hvad det er. Firebrand var til CompTIA EMEA konferencen og fangede Ian Moyse fra Workbooks.com, en Cloud CRM leverandør. Han forklarede, at “Cloud” er for generisk udgave af et udtryk for kunderne at forstå. Han tilføjer, at for at skubbe Cloud fremad, skal det forenkles ved at vise de reelle fordele kunderne får snarere end teknologien bag det. Se vores interview nedenfor:

Deltag i skyen

Hvorfor ikke udnytte denne historisk store mulighed?
Bliv certificeret og lær alt, hvad du behøver at vide om cloud med disse top cloud kurser.

Microsoft tilbyder den prestigefyldte MCSE på Private Cloud. På dette kursus vil du lære at bygge Private Cloud løsninger ved hjælp af Windows Server 2008 og System Center 2012.
Find ud af mere her: Microsoft MCSE: Private Cloud – kun 6 dage

Eller tag den verdenskendte CompTIA´s Cloud Essentials kursus. Du vil få viden og forståelse af Cloud Computing koncepter og nok indsigt til at kunne flytte din virksomhed til Cloud. Dette kursus tager kun 2 dage.
Find ud af mere her: CompTIA Cloud Essentials – kun 2 dage

Reklamer

Written by Firebrand Training

februar 21, 2013 hos 11:58 am

Lagt i Uncategorized

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google+ photo

Du kommenterer med din Google+ konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s

%d bloggers like this: