Readynez Blog

Fremtiden tilhører dem der er klar til den

Video: CompTIA uddanner og certificerer IT-folk

leave a comment »

CompTIA udbyder leverandør-neutrale certificeringer over hele verden og er bredt anerkendt i it-branchen. De tilbyder 16 forskellige certificeringer i PC support, netværk, servere, uddannelse, Linux, sikkerhed, IT-salg, grøn IT og meget mere.

CompTIA står for The Computing Technology Industry Association, og de har leveret førsteklasses certificeringer i over 15 år.

Dens certificeringer er blevet en af de mest anerkendte i branchen. Tusindvis af virksomheder anvender nu CompTIA standarder, som en pålidelig indikator for medarbejder succes.

Virksomheder med egne certificeringsprogrammer er også er afhængige af CompTIA eksamener til at give en branchestandard for grundlæggende sæt af færdigheder som forudsætninger eller valgfag i deres interne certificeringsprogrammer.

CompTIA understøtter it-branchen gennem uddannelse, fortalervirksomhed og filantropi initiativer.

Her er nogle af deres bedste certificeringer:

CompTIA A + certificering er for entry-level IT-teknikere og dækker forebyggende vedligeholdelse, grundlæggende netværk, installation, fejlfinding, kommunikation og professionalisme.

CompTIA A + N + certificering er en dobbelt kursus, som er entry-level frem til Netværks-Pro og dækker forvaltning, vedligeholdelse, fejlfinding, drift og konfiguration af grundlæggende netværks infrastruktur.

CompTIA Security + certificeringen er for erfarne fagfolk inden for sikkerhed, og det dækker system sikkerhed, netværksinfrastruktur, kryptografi, vurdering og revision.

CompTIA Server + certificering er for erfarne it-medarbejdere og omfatter områder såsom RAID, SCSI, administration af flere CPU’er og disaster recovery.

CompTIA Strata certificering er et ideelt springbræt til en entry level IT karriere. Mange Strata certifikatindehavere fortsætter deres karriere med endnu højere niveau it-certificeringer.

Du kan se den komplette køreplan her for at planlægge din karriere ved hjælp af CompTIA.

Firebrand fangede op med Terry Erdle, Executive Vice President for CompTIA, der talte med os om at udnytte CompTIA-programmer til uddannelse. Se videoen herunder

Reklamer

Written by Firebrand Training

februar 22, 2013 hos 9:01 am

Lagt i Uncategorized

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google+ photo

Du kommenterer med din Google+ konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s

%d bloggers like this: