Readynez Blog

Fremtiden tilhører dem der er klar til den

Det de færreste skoler underviser i

leave a comment »

Jeg var i færd med at sammensætte en blog post til ”Little Miss Geek Campaign”, en kampagne der skal inspirere unge kvinder til at blive tech pionerer, da jeg snublede over en inspirerende video fra code.org ved navn “What most schools don´t teach”  . Videoen gik i luften mindre end 24 timer siden og har allerede haft mere end en million hits. Ikke overraskende i betragtning af videoen kan prale af at handle om nogle af de mest kendte personligheder i Tech branchen.

Så hvad har Bill Gates, Mark Zuckerberg og Jack Dorsey, tre af de smarteste, mest inspirerende og rigeste tech ledere i vores generation til fælles? De har alle lært at kode fra en meget ung alder.

Karrieremulighederne for kodere er mange, der forudses vækst i beskæftigelsen indenfor IT med 1,62 procent om året indtil 2020. I gennemsnit, er det en forventet vækst på 129.000 nye jobmuligheder indenfor de næste 7 år. Forbavsende nok er der samtidig færre og færre der uddanner sig indenfor IT.

Kampagner som Little Miss Geek og Code Club er fantastiske initiativer, der er oprettet for at inspirere børn på græsrodsniveau.

Men du behøver ikke at være 10 år gammel for at komme i gang med kodning, med talrige jobmuligheder og høje gennemsnitlige lønninger, hvorfor så ikke starte i dag og tage et kig vores udvalg af Microsoft MTA Certificeringer. For de mere avancerede programmører derude, der vil bakke deres erfaringer med en certificering, hvorfor så ikke tjekke de nyeste udvalg af. Net kurser her: http://www.firebrandtraining.dk/kurser/microsoft/teknologier

Reklamer

Written by Firebrand Training

februar 27, 2013 hos 1:58 pm

Lagt i Uncategorized

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google+ photo

Du kommenterer med din Google+ konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s

%d bloggers like this: