Readynez Blog

Fremtiden tilhører dem der er klar til den

CEH v8 – Certified Ethical Hacker

leave a comment »

Jay Bavisi fra EC-Council har givet os noget spændende nyt, om den længe ventede Certified Ethical Hacker (CEH v8) certificering. Se den herunder:

 

Hvis du vil indenfor IT-sikkerhedsbranchen (den hurtigst voksende sektor i IT-branchen) er CEH et godt sted at starte. Som etisk hacker, arbejder du med at forsøge at trænge ind i netværk eller computere i organisationen du arbejder for. Hvorfor ville du gøre det? “White Hat” etiske hackere er almindeligt eftertragtede til at hjælpe med at finde og løse de sårbarheder, der ellers ville blive udnyttet af “Black Hat” kriminelle hackere. Efterspørgslen efter CEH fagfolk fortsætter med at vokse. På grund af den alarmerende stigning i cyberangreb i løbet af det seneste årti, er organisationer på udkig efter måder at beskytte sig selv og stramme deres sikkerhed. CEH kurset og certificeringen dækker alt, hvad du skal vide for at identificere system sårbarheder og modforholdsregler.

Vind en CEH og alle andre Firebrand certificeringer i FTFL konkurrencen – Vind gratis træning for Livstid: http://www.firebrandtraining.dk/ftfl

Reklamer

Written by Firebrand Training

marts 7, 2013 hos 7:48 am

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google+ photo

Du kommenterer med din Google+ konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s

%d bloggers like this: