Readynez Blog

Fremtiden tilhører dem der er klar til den

ISACA s CISM og CRISC blandt de højest betalte IT certificeringer

leave a comment »

ISACA´s Certified Information Security Manager (CISM) og Certified in Risk and Information Systems Control (CRISC) ​​certificeringerne er to af de højeste betalte it-certificeringer, ifølge Foote Partners IT Skills and Certifications Pay IndexTM (ITSCPI). isaca

“ISACA´s certificeringsprogrammer er designet til at hjælpe IT-professionelle med at dokumentere deres evner til at hjælpe virksomheden med at forbedre tilliden til og værdien fra, informationssystemer,” siger Allan Boardman, CISA, CISM, CGEIT, CRISC, CA (SA), ACA, CISSP, formand for ISACA s Certificerings bestyrelse og risk manager for en global investeringsbank. “Foote Partners’ rapport viser at fagfolk, der har CISM eller CRISC certificeringer tjener særligt høje lønninger for deres indsats og er stærkt værdsatte for deres bidrag til hele virksomheden.”

Siden starten for 10 år siden, har næsten 20.000 IT professionelle uddannet sig som CISM certificerede. CISM certificeringen er for personer, der administrerer, designer og overvåger / vurderer virksomheders informationssikkerhed (IS). CISM certificeringen er en globalt anerkendt certificering, som giver med sikkerhed for at de, der har titlen, har den fornødne erfaring og kompetence til at yde effektiv sikkerheds management og konsulentydelser.

CISM-boot-camp

ITSCPI blev lanceret i 1999 og sporer markedsværdier for de enkelte it-kompetencer og certificeringer for 2.350 arbejdsgivere.

For mere information om ISACA certificeringer, kan du besøge: www.firebrandtraining.dk/kurser/ISACA

Reklamer

Written by Firebrand Training

marts 11, 2013 hos 8:28 am

Lagt i Uncategorized

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google+ photo

Du kommenterer med din Google+ konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s

%d bloggers like this: