Readynez Blog

Fremtiden tilhører dem der er klar til den

(ISC)2 vinder “Best Professional Training Program” af SC Magazine

leave a comment »

isc2_logo_thumb230(ISC) 2 har vundet en SC Magazine Award i kategorien ”Bedste professionelle Træningsprogram” i på den 16. årlige SC Magazine Awards i San Francisco.

Denne SC Magazine pris var den femte pris for (ISC) 2, der allerede har vundet to gange før i kategorien “Bedste professionelle Træningsprogram” for sin CISSP certificering.images

Administrerende direktør for (ISC) 2, W. Hord Tipton fortæller ” (ISC) ² ”Global Information Security Workforce” undersøgelsen som blev frigivet på RSA i denne uge bekræfter, at kløften mellem efterspørgsel efter kvalificeret IT-sikkerheds fagfolk og udbuddet af arbejdskraft er blevet større, hvilket gør det nødvendigt for myndigheder, den akademiske verden og industrien at finde en ny strategi for IT-sikkerheds træning og uddannelse ”

“Gennem vores omfattende uddannelsesprogram, arbejder vi på at lukke de kvalifikationskløfter, som truer fremtiden for den globale IT-sikkerheds arbejdsstyrke. Det er en ære at blive anerkendt af SC Magazine for disse bestræbelser. ”

SC Magazine Awards er nu i sit 16. år og er førende på globalt plan inden for it-sikkerhed og produkter, der afværger nutidens sikkerhedstrusler i dag.

Reklamer

Written by Firebrand Training

marts 14, 2013 hos 9:51 am

Lagt i (ISC)2

Tagged with , ,

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google+ photo

Du kommenterer med din Google+ konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s

%d bloggers like this: