Readynez Blog

Fremtiden tilhører dem der er klar til den

Hvorfor er Microsoft Dynamics CRM den bedste platform til et Projektledelses værktøj?

leave a comment »

Microsoft Dynamics CRM rækker langt ud over salg og marketing. Det er en godt sammentømret platform, som Microsofts projektledelses software er bygget på. Hvis du arbejder med  styring af ​​projekter, bør du betragte det som en must-have funktion, ikke en nice-to-have add-on. For nylig vakte det opsigt, da Kirill Tatarinov, fra Microsoft Business Solutions (MBS), viste at Microsoft Dynamics CRM suite, nu har en værdi på over en milliard dollars. Det er “et af ​​de hurtigst voksende produkter i Microsofts historie,” Tatarinov sagde, at dens “31 kvartaler med tocifret vækst” er bevis nok for produktets solide præstation.

Microsoft Dynamics CRM er allerede en populær platform moden til bred adoption, men beviset for dens succes er i kundernes feedback og det ser ud til, at den virker virkelig godt for dem, der bruger det.

Hvorfor IPM er bygget på Microsoft Dynamics CRM platform

Vi kan tale om andre værktøjer, der problemfrit integreres med platformen, men Microsoft står selvfølgelig kun inde for egne produkter. IPM er bygget på Microsofts platform, hvilket betyder, at brugerne har adgang til top-of-the-line funktioner såsom:

– Evne til at skabe brugerdefinerede arbejdsprocesser og aktiviteter

– Real-time dashboards, der tilbyder avanceret business intelligence

– Tæt integration med almindeligt anvendte værktøjer som Outlook, SharePoint og Microsoft Dynamics NAV

– Personlig arbejdsplads og formularvisning baseret på brugerroller

– “Løsninger” eller evne til at gemme og dele tilpasninger

– Cloud-baseret udvikling og implementering

Hvorfor projektledere bruger Microsoft Dynamics CRM
Det der gør Microsoft Dynamics CRM til en pålidelig platform er, at den hjælper snarere end begrænser projektledere fra at udføre en masse vigtige opgaver. I modsætning til forældede CRM-værktøjer, vil det ikke begrænse dig til kontakt lister og kundeemner. Her er, hvad du kan forvente fra Microsofts egen produktsuite:

 1. Fastlægge klare roller og håndtere relationer
 Håndtering af projekter og styring af mennesker er tæt forbundne. Med et godt CRM-værktøj, kan du opdatere dig med alle på farten og endda opfordre til feedback. Med sådan et værktøj kan du skabe og pleje professionelle relationer, der sikrer succes af dit projekt.

 2. Færdig til tiden ved at styre opgaver og roller
 Med stigende arbejdspres og frister,  giver det kun mening at arbejde med en CRM løsning, der automatisk fremhæver aktiviteter, der nærmer sig deadline eller forsinkelse. Med Microsoft Dynamics CRM kan du også se en liste over udestående projektaktiviteter og hurtigt tildele opgaver og påmindelser til brugerne.

3. Smertefri overvågning og styring af din forsyningskæde
Microsofts CRM-værktøj har alt hvad du behøver, fra at indsamle information om dine leverandører, til at holde styr på alt leveret. Det holder også styr på konti med betalinger ved at integrere med din regnskabs-software.

 4. Spor dine forespørgsler og udbud
Da Microsoft Dynamics CRM er integreret med  Outlook, gemmer det automatisk e-mails, så du også kan se e-mails baseret på individuelle transaktioner.

5. Gemme og få adgang vigtige oplysninger på ét sted
Forestil dig at have et pålideligt sted, hvor du kan gemme og få fat i alle oplysninger, du har brug for, for at fuldføre et projekt. Et godt CRM-værktøj lader dig gøre netop det. Det indeholder alle dine kontakter, regnskaber og andre relevante data på en sikker måde og lader autoriserede brugere få adgang til dem, alle steder fra.  Sådan kan du få alle, til at samarbejde med det samme sæt af oplysninger.

 6. Har et overordnet perspektiv af, hvad der er vigtigt lige nu
 I ​​Microsofts CRM-suite kan du tilpasse dashboards, så du kan få et hurtigt overblik over projektets detaljer, som er relevante for din rolle.

 7. Fokus på kerneaktiviteter
 Hvis du kan automatisere ordinære og gentagne opgaver til projektledelses værktøjer, kan du  effektivt fokusere på det. der virkelig betyder noget, såsom styring af mennesker, fastholdelse af kunder og vækst af din virksomhed.

Vil du have en Microsoft CRM certificering? Se mere hér: http://www.firebrandtraining.dk/kurser/microsoft/mcbmss-dynamics-crm

Reklamer

Written by Firebrand Training

marts 19, 2013 hos 1:55 pm

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google+ photo

Du kommenterer med din Google+ konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s

%d bloggers like this: