Readynez Blog

Fremtiden tilhører dem der er klar til den

Cloud Services markedet når 87 mia £ i 2013

leave a comment »

Ny research fra Gartner viser, at Infrastruktur-as-a-service (IaaS) markedet er vokset med 42,4% sidste år, og forventes at se vokse med 47,3% til £ 6 milliarder i år.

Deres undersøgelse viser også, at Public Cloud Services markedet forventes at vokse med 18,5% i 2013 til i alt  87 mia £ på verdensplan, det er en stigning fra  74 mia £ i 2012. IaaS herunder Cloud Computing, Storage og Print tjenester, fortsætter med at være de hurtigst voksende segmenter på markedet, med en vækst på 42,4% i 2012 til næsten  4 mia £.

“Den fortsatte vækst på Cloud markedet er resultatet af ny adaption af ​​cloud-tjenester for produktionssystemer og daglige arbejdsmængder, som tilkommer det marked af udviklings og test scenarier, der har ført an som den mest almindelige brug af Public Cloud-tjenester til dato,” sagde Ed Anderson, research director hos Gartner.

Han tilføjede, at “Vi kan se tegn på denne vækst i den stigende efterspørgsel efter Cloud-tjenester fra slutbruger organisationer, som opfyldes af et øget udbud af Cloud-tjenester fra leverandører.”

Et af de vigtigste problemer med Cloud har altid ligget i selve forståelsen. Det er ikke noget, du kan sludre om med hvem som helst. Størstedelen af ​​befolkningen forstår simpelthen ikke hvad det er.

Der er også undersøgelser der tyder på, at Public Cloud teknologier endnu ikke er modne til bred adaption. En TechRepublic undersøgelse viser, at it-ledere foretrækker private og hybride skyer over Public cloud-teknologi. Undersøgelsens resultater viser også, at cloud anvendelse er stigende.

Mere om Cloud markedet: http://www.businesscomputingworld.co.uk/crm-in-the-cloud-out-of-site-not-out-of-mind/

Cloud Certificeringer

Microsoft tilbyder den prestigefyldte MCSE på Private Cloud. På dette kursus vil du lære at bygge Private Cloud-løsninger ved hjælp af Windows Server og System Center.

Se mere her: Microsoft MCSE: Private Cloud – kun 6 dage

 

Reklamer

Written by Firebrand Training

april 5, 2013 hos 9:12 am

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google+ photo

Du kommenterer med din Google+ konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s

%d bloggers like this: