Readynez Blog

Fremtiden tilhører dem der er klar til den

Undersøgelse: Lønstigninger til Microsoft Dynamics professionelle

leave a comment »

Fornylig gennemførte Nigel Frank en undersøgelse om Microsoft Dynamics jobmarkedet i 2013. Undersøgelsen fandt, at den høje globale efterspørgsel efter Microsoft Dynamics kompetencer fortsat vil drive lønningerne i vejret for IT professionelle med relevante kompetencer og erfaring. Derudover vil antallet af permanente stillinger øges med 4%.

Lønstigning

Gennemsnitslønnen for Microsoft Dynamics projektlederes og tekniske arkitekter er steget med henholdsvis 9% og 14%, siden sidste års undersøgelse.

Tekniske arkitekter viste sig at have nogle af de højeste lønninger blandt Dynamics professionelle, med gennemsnitlige lønninger på £95,000 for Dynamics AX arkitekter, £75,000 for NAV og £95,000 for CRM. Freelancere kan tjene op til £700 per dag.

Dynamics professionelle forlader deres job på grund af manglende Komptenceudvikling

Hele 35% af de adspurgte svarer, at de planlægger at forlade deres nuværende job indenfor de næste 12 måneder og 36% af dem siger, at de forlader deres job grundet mangel på videreuddannelse og udviklingsmuligheder hos deres nuværende arbejdsgiver.

Man kan altså forvente, at jobrotationen vil være høj og mulighederne mange, for folk med den rette erfaring og færdighed. 45% af dem der regner med at skifte job, vil også overveje at flytte til et andet land. USA, Storbritannien og Tyskland er de mest eftertragtede lande.

Chief Executive hos Nigel Frank, Sean Wadsworth, fortæller at “Grundlæggende, er tilliden til Dynamics som produkt meget høj. Faktisk fortæller 86% af de adspurgte, at de er tilfredse med Dynamics som produkt og mindre end 4% overvejer et andet ERP eller CRM system”.

“Interessant nok, er den største årsag til manglende jobtilfredshed;  Manglende videreuddannelse og udvikling. Motivationen for jobskifte er bedre løn og karrieremuligheder”.

Hele rapporten forventes at udkomme i Juni.

Bliv Dynamics Professionel

Se alle Dynamics Kurser og Certificeringer hér og ring til os for at få rådgivning 88 18 43 20.

Reklamer

Written by Firebrand Training

april 10, 2013 hos 10:13 am

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google+ photo

Du kommenterer med din Google+ konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s

%d bloggers like this: