Readynez Blog

Fremtiden tilhører dem der er klar til den

Familiesikkerhed i Windows 8

leave a comment »

Internettet er proppet med indhold og oplysninger, der er både underholdende og lærerige for børn. Nutidens børn og unge har adgang til en næsten grænseløs mængde ressourcer. Der er langt mere at vælge imellem end vi nogensinde har haft og langt mere end deres bedsteforældre nogensinde vil forstå. Men som med de fleste gode ting, er der også mindre attraktive ting at finde på nettet.

I en nylig rapport fra Internet Filter Review, blev det konstateret, at ni ud af ti 8 til 16-årige har set voksenindhold og at det gennemsnitlige barn er 11 år, når de ser deres første billede med voksenindhold. Andre farer for de urutinerede mindreårige internetbrugere omfatter cyber-mobning, farlige kontakter, virus og trojanske heste, der kan stjæle alle dine oplysninger. Hvad kan man så gøre ved det? Uddanne børnene for det første og så simpelthen begrænse mulighederne for at børnene ryger i fælden.

Denne infografik viser dig, hvordan du bruger Family Safety, en helt ny funktion i Windows 8. Du vil lære at oprette begrænsninger, forebygge at voldelige spil bliver uploadet og begrænse adgangen til websteder, der anses upassende for mindreårige.

windows-8-family-safety

Reklamer

Written by Firebrand Training

april 17, 2013 hos 7:20 am

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google+ photo

Du kommenterer med din Google+ konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s

%d bloggers like this: