Readynez Blog

Fremtiden tilhører dem der er klar til den

ISACA´s højest betalte IT certificeringer

leave a comment »

ISACA´s ”Certified Information Security Manager” (CISM) og ”Certified in Risk and Information Systems Control” (CRISC) certificeringer er to af de højest betalte IT-certificeringer, i henhold til Foote Partners it-færdigheds og certificerings Pay IndexTM (ITSCPI).

“ISACA´s skrappe certificerings programmer er designet til at hjælpe it-professionelle med at dokumenere deres evner til at hjælpe virksomheder med at forbedre tilliden til og værdien fra, informationssystemer,” siger Allan Boardman, CISA, CISM, CGEIT, CRISC, CA (SA), ACA, CISSP, formand for ISACA´s akkrediterings bestyrelse og ansat som Risk Manager i en global investeringsbank. “Som Foote Partners rapporten viser, er det de CISM eller CRISC certificerede der i øjeblikket tjener særligt høje gager for deres indsats og de er stærkt værdsat for deres bidrag til den samlede virksomhed.”cism

Siden starten for 10 år siden, er næsten 20.000 professionelle uddannet i CISM. CISM certificeringen er for personer, der administrerer, tilrettelægger og overvåger / vurderer virksomhedernes informationssikkerhed (IS). CISM certificeringen er en globalt anerkendt certificering, der dokumenterer at man har den fornødne erfaring og kompetence til at yde effektiv sikkerheds management og konsulentydelser.

ITSCPI blev lanceret i 1999 og sporer markedsværdier for it-kompetencer og certificeringer på 2.350 arbejdsgivere.

For mere information om ISACA certificeringer, besøg: http://www.firebrandtraining.dk/kurser/isaca

Reklamer

Written by Firebrand Training

april 18, 2013 hos 12:12 pm

Lagt i ISACA

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google+ photo

Du kommenterer med din Google+ konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s

%d bloggers like this: