Readynez Blog

Fremtiden tilhører dem der er klar til den

Hvad er PMI og hvordan kan det hjælpe dig med at spare £169 millioner?

leave a comment »

Hvis du har læst the Times her til morgen, er du sikkert faldet over en ret opsigtsvækkende annonce fra PMI med overskriften:

UK organisationer risikerer i gennemsnit £169 millioner for hver £1 mia der investeres i projekter.

Forestil dig lige den samtale med din chef ‘Du? Har du lyst til at forklare hvordan du har spildt £169 millioner af firmaets penge?’ Der er noget der siger mig, at du næppe star først i køen til jule bonus, medmindre selvfølgelig, at du arbejder i Finanssektoren.

Men holder de tal overhovedet og er det noget du skal bekymre dig om? Læs mere herunder om PMI, rapporten som tallene stammer fra og hvordan du kan håndtere projekt risiko.

Hvad er PMI?
Project Management Institute (PMI) Er verdens førende non-profit, faglige sammenslutning for Projektledelse. PMI tilbyder i øjeblikket seks Projektledelses certificeringer, herunder den globalt anerkendte Project Management Professional (PMP) certificering som har flere end 520,000 medlemmer på verdensplan.

Hvor kommer disse tal fra?
De dybt bekymrende tal indgår i PMIs 2013 ”Pulse of the Profession” rapport, der er en årlig global undersøgelse af projektledere. Rapporten er en markedsundersøgelse skabt på grundlag af indsigter og feedback fra projekt, portefølje-og program ledere med henblik på at kortlægge eksisterende og fremtidige trends inden for branchen. Den aktuelle rapport inkluderer feedback fra mere end 800 projektledelse ledere i hele Nordamerika, Asien og Stillehavsområdet, Europa, Mellemøsten, Afrika (EMEA) og Latinamerika og Caribien.

Skal jeg være bekymret?
Ifølge PMI, ja. Rapporten viser, at projekters succesrate er faldende, Siden 2010 er har flere end en tredjedel af projekterne ikke opfyldt forretningsmålene. Ukontrollerede ændringer eller kontinuerlig vækst i et projekts anvendelsesområde, er også øget fra 2010 til i dag med en vækst på 4 procentpoint fra 41 procent til 45 procent af de berørte projekter.

Kan jeg forhindre, at det sker?
Risiko er en naturlig del af ethvert projekt, men gentager man dokumenterede succeser og har en robust projektplan, har man begrænset sin risiko. PMI rapporten viser, at højtydende organisationer der gennemfører sådanne foranstaltninger har en reduceret risiko. Risikoen er faktisk 14 gange mindre end hos deres andre og deres succesrater er 90 procent større end hos organisationer, der ikke foretager bevidst risikostyring.

PMI rapporten viser også, at organisationer der opnår projektets succes har følgende fremgangsmåder til fælles:
• 76% har vedtaget en ramme for gennemførelsen og udviklingen af ​​specifikke projekt praksis.
• 74% har aktive ledere på 80% eller flere af deres projekter
• 71% har en defineret karrierevej for projektledere
• 70% bruger standardiserede projektledelses praksis såsom PMI s PMBOK ® Guide
• 69% har over 35% af projektledere certificeret med PMP ®

Så hvad nu?
Undgå de akavede “Jeg mistede £ 169.000.000” samtaler ved at få styr på projektledelse: Book dig ind på Firebrands 4 dages PMP .

Reklamer

Written by Firebrand Training

april 22, 2013 hos 1:07 pm

Lagt i Uncategorized

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google+ photo

Du kommenterer med din Google+ konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s

%d bloggers like this: