Readynez Blog

Fremtiden tilhører dem der er klar til den

Undersøgelse: Hvor vigtig er Cloud ?

leave a comment »

I en undersøgelse fra Google og  CFO Research blandt senior finansielle ledere hos amerikanske virksomheder viste det sig, at Cloud computing er en vigtig del af strategien.

Undersøgelsen viste, at næsten 80% af de adspurgte mener, at en stærk Cloud computing strategi vil være afgørende for virksomhedens succes i løbet af de næste 12 til 18 måneder.adapt-smaller-copy2

Der er stadig mange organisationer, der holder sig tilbage i forhold til Cloud-teknologi, men når Microsoft frigiver Windows 8 til Cloud og Apple markedsfører deres iCloud, ser det ud til at verden støt bevæger sig mod teknologien, og det er der mange, der allerede nyder godt af med gode resultater.

Undersøgelsen viser også, at over 70% fortæller at deres forventninger til ROI på deres Cloud investeringer er blevet enten mødt eller overgået, især på grund af termineringen af ​​hardware-relaterede omkostninger. Ud over den type besparelser, fortæller to tredjedele af de adspurgte, at Cloud-teknologien vil reducere deres selskabers driftsomkostninger med op til 20%.

Research redaktøren Matt Surka på CFO Research, siger at “Cloud sikkert giver omkostningsbesparelser, men lederne er alligevel mest interesseret i at flytte IT ressourcer fra vedligeholdende til værdiskabende aktiviteter. Der er altså intet ønske om at fjerne ressourcer fra IT budgetterne”

Undersøgelsen er baseret på 310 elektroniske besvarelser.

Reklamer

Written by Firebrand Training

maj 1, 2013 hos 11:31 am

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google+ photo

Du kommenterer med din Google+ konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s

%d bloggers like this: