Readynez Blog

Fremtiden tilhører dem der er klar til den

Det frygtede øjeblik…Den blå skærm

leave a comment »

De fleste har prøvet det, det frygtelige øjeblik: Du er i gang med at skrive en præsentation eller skabe et mesterværk i Paint da katastrofen rammer, du løber tør for strøm, katten tygger endelig helt igennem strømkablet eller det værst tænkelige sker, Dødens Blå Skærm.

På et øjeblik har du mistet alt. Den fil, du har arbejdet på i de sidste fire timer er væk (den, du skal bruge i morgen),og der er intet andet at gøre end at starte forfra eller smide din PC ud af vinduet. Efter at have prøvet sidstnævnte er det en langt mere fornuftig og økonomisk rentabel fremgangsmåde bare at bruge File History. I det værst tænkelige tilfælde, en hardware fejl, mister du ikke bare en enkelt fil, men alle dine familie billeder, personlige dokumenter og det afsnit af Star Trek, som du svor aldrig at glemme. Hvis denne situation nogensinde indtræffer, så vil du være dobbelt så glad for at du implementerede File History.

Hvad er File History, og hvordan fungerer det?

​​File History er det automatiske back-up værktøj indbygget i Windows 8. Kort sagt, når File History systemet er aktiveret vil det med jævne mellemrum tage back up af alle dine personlige filer i dine biblioteker, favoritter, kontakter og endda Microsoft Sky Drive. Så i tilfælde af datatab eller system fejl, har du en komplet samling af dine filer. Funktionen skaber også en historie af ændringer i dokumenter, så hvis du vil fortryde ændringer eller vende tilbage til en tidligere version af et dokument, kan du nemt gøre det.

Nu ved du hvordan det virker, se herunder hvordan du aktiverer den. Tag et kig på denne Infographic og du vil lynhurtigt kunne sikre back up af dine filer.

 

windows-8-file-history

Reklamer

Written by Firebrand Training

maj 7, 2013 hos 12:14 pm

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google+ photo

Du kommenterer med din Google+ konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s

%d bloggers like this: