Readynez Blog

Fremtiden tilhører dem der er klar til den

IT Sikkerhed – den gode, den onde og den grusomme

leave a comment »

Den Gode – Lønstigninger
Der har længe været stigende efterspørgsel efter færdigheder i forbindelse med sikkerhedsarkitektur og web-applikations sikkerhed. IT-sikkerheds rekrutteringsfirmaet Acumin rapporterer, at den gennemsnitlige løn for den type roller i de seneste seks måneder, er steget fra £ 78.000 til £ 90.000 om året. Det er en stigning fra £ 75.000 til £ 90.000 i 2012. Acumin forklarer lønstigningen med en generel stigning i udbredelsen af web-apps og en bedre forståelse af de involverede sikkerhedsrisici.

Den onde – Nordkorea beskylder USA for web udfald
Nordkorea har erklæret, at USA har udført cyberangreb på deres servere, som forhindrer adgang til visse sites. Nogle af de berørte servere tilhører det koreanske centrale nyhedsbureau og den officielle Sinmun avis, der er en statsdrevet medieorganisation. Udlændinge og turister i hovedstaden Pyongyang har rapporteret, at de ingen adgang havde til internettet i flere dage. Sydkorea har nægtet involvering og USA har ingen kommentarer. Der er også andre kilder, der angiver at hacker grupper rundt omkring i verden er ansvarlige, men der findes fortsat ingen beviser på, at der har været en hændelse overhovedet.

Og Den grusomme: Organisationer styrker deres forsikringer
Cyber ​​Insurance præmier er steget dramatisk. Ifølge forsikringsmægleren Marsh, var der en 33% stigning i 2012 i forhold til året før. De fandt, at de sektorer, der mest ivrige efter at forsikre sig mod de økonomiske følger af et nedbrud eller cyberangreb er service-og uddannelsessektoren. Efterspørgslen steg med 76% for servicesektoren og 72% for de uddannelsesmæssige sektorer.

Reklamer

Written by Firebrand Training

maj 21, 2013 hos 11:39 am

Lagt i IT Security

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google+ photo

Du kommenterer med din Google+ konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s

%d bloggers like this: