Readynez Blog

Fremtiden tilhører dem der er klar til den

10 Cool og gratis værktøjer til admins

leave a comment »

Der er masser af pebrede Tools derude, men hvorfor spilde penge, når disse gratis og enkle værktøjer gør det samme job?

Her er en liste over 10 af de mest populære gratis værktøjer, som de fleste admins bruger i deres dagligdag.

1. Winrar
Winrar er bredt egnet til alle, der kender til komprimerede filer. Den håndterer flere forskellige komprimerede typer og formater. Det er et af den slags programmer, man bare installerer per default som noget af det første, på nye pc´er. Winrar siger på sit web-site  “Over 500 millioner brugere på verdensplan gør WinRAR til verdens mest populære kompressionsværktøj i dag.”

2. DAEMON Tools Lite
Dette stykke software vil virkelig imponere dig. Det har avancerede funktioner, der kan håndtere stort set alle billedformater til rådighed på markedet. Det er pålideligt og det skaber let virtuelle drev på din computer, hvilket giver dig mulighed for at have adgang til endeløse virtuelle cd’er og dvd’er, øjeblikkeligt. ISO er meget udbredt på internettet nu, og selv om mange går efter MagicISO, kan Daemon værktøjet altså gøre jobbet problemfrit.

3. KeePass Password Safe
Med de sikkerhedsproblemer vi udfordres af dagligt, er det vigtigt at have sig en lang liste over forskellige adgangskoder til hver enkelt konto for at isolere potentielle hacking hændelser. Men med så mange konti, kan det være umuligt at huske mere end fem ad gangen. Det er her KeePass kommer ind i billedet. Det vil holde alle dine passwords sikre og samlede. Det har kryptering på militært sikkerhedsniveau.

4. Xirrus Wi-FI Inspector
Xirrus sparer tid og arbejde ved at checke dit WiFi netværk og ved at kontrollere enheder. Det er også fejlfinding i forbindelse med netværksforbindelser.

5. Notepad + +
Notepad + + er en handy kildekode editor, der understøtter flere sprog. Du kan bruge den til at oprette dine HTML e-mails, scripts, sammenligne filer osv. . Det er et simpelt værktøj, der gør præcis, hvad du har brug for.

6. WinDirStat
Dette nyttige program fortæller dig, hvad der optager plads på din harddisk. Når dit C-drev er begyndt at blive for fuld og dets hastighed begynder at falde, er det her programmet, du har brug for. Det viser dig hurtigt, hvilke områder der tager mest plads og gør det nemt at rengøre og fjerne unødigt voluminøse filer på din computer.

7. ComboFix
Det er værktøj, du bruger, når alt andet mislykkes. Når standard antivirus / malware-software ikke hjælper eller løser problemet, er ComboFix der for at hjælpe. Det finder og fjerner næsten alle rootkits og trojanske heste. Bemærk, at ligesom med alle anti-virus programmer, skal du sørge for at andre AV programmer er helt deaktiverede før du bruger det.

8. Disk2vhd
Dette værktøj giver dig mulighed for hurtigt og nemt at oprette virtuelle harddiske. Det virker også med Hyper-V og Virtual PC. Forskellen mellem Disk2vhd og andre fysiske-til-virtuelle værktøjer er, at du kan køre Disk2vhd på et system, der er online.

9. FileZilla
FileZilla er en FTP-klient, og er en af ​​de bedste af dem derude. Det kan nemt flytte filer til netværket og kan også krydse platform. Det forvalter FTPS og FSTP protokoller.

10. CCleaner
De fleste af os kender CCleaner rigtig godt, det har den vigtige opgave at komme af midlertidige filer og Windows registreringsdatabase problemer. Det gør også jobbet meget hurtigere end de fleste andre værktøjer. Dette er det rette værktøj, når du føler at din computer ikke klarer som det skal, og du ved, det er ikke på grund af en virus. Så slip af med dine cookies og sporing og hold din computer sikker.

Reklamer

Written by Firebrand Training

maj 31, 2013 hos 7:01 am

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google+ photo

Du kommenterer med din Google+ konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s

%d bloggers like this: