Readynez Blog

Fremtiden tilhører dem der er klar til den

Tips til at bestå din ISACA CISA eller CISM eksamen

leave a comment »

Med kun 2 dage til din eksamen, er det på høje tid at få styr på så meget information, som muligt, hurtigst muligt. Her er et par tips til at hjælpe dig på vej:

På det her tidspunkt har du sikkert allerede læst ISACA s CISA eller CISM review manual, som giver dig indhold, struktur og andre emner i eksamen. Sørg for at du fremhæve de vigtigste områder og gennemgå alle sektioner, som du ikke er sikker på, at du forstår. Det er bedst ikke at overlade noget til tilfældigheder.
Hvis du ikke har CISA Practice Questions Database v13 ressource, så husk at ISACA tilbyder også gratis CISA og CISM selvevaluering test, som vil hjælpe med at identificere huller i din viden, du kan arbejde med.
Her er links – CISM Test og CISA Test.

Helt generelt, så tag noter og bliv fortrolig med begreberne. Så klichéagtigt som det er: Det er et must. Når du er selvsikker, og kan forklare de fleste, hvis ikke alle de grundlæggende begreber i CISA eller CISM, så læs review spørgsmål, svar og forklaringer.

Når du studerer review spørgsmålene så forsøg at tænk som en IT-Auditor. Tag din faglige Best Practice i betragtning uden at overtræde auditørens myndighed i et IT-miljø. Mange studerende finder, at den sværeste del er at visualisere koncepter, som du skal kunne til eksamen. Så prøv at forbered egne koncepter på  forhånd.

Som du sikkert klar over, kan du ikke tage CISA or CISM review manuals med til eksamen, så prøv at skimme de centrale områder 30 min før eksamen.

I øvrigt så husk, at censorerne ikke går op i, at du er den stærkeste i it-relaterede-systemer, de vil bare være sikre på, at du er kompetent nok og kan træffe de bedste beslutninger, evaluere og gennemgå it-sikkerhed og revidere relaterede emner.

Selvfølgelig, kan man sige, at det er op ad bakke, hvis du har ventet indtil nu med at forberede dig til eksamen. Men så stop med at læse disse vejledninger og gå i gang med læsningen! Held og lykke!

Her er nogle generelle eksamen tips til at sikre din succes:

– Tag hyppige, korte pauser. Det vil hjælpe dig med at holde dig skarp, og kan også forhindre udbrændthed. Tag mindst 10 minutters pause for hver 50 minutters arbejde.
– Læs højt. Verbal udenadslære er ofte en bedre måde at lære i en fart end at læse fra en side.
– Her er en mærkelig en, duften af ​​kanel. Undersøgelser viser, at det kan hjælpe dig med at koncentrere, så pak et brev til eksamen.
– Drik masser af vand, da det hjælper dig til at tænke klart og uden hovedpine.
– Husk, at koffein er vanddrivende
– Motioner!. Det er afslappende og øger også din årvågenhed.

Og endelig  … Tag det roligt

Reklamer

Written by Firebrand Training

juni 6, 2013 hos 1:04 pm

Lagt i CISA CISM

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google+ photo

Du kommenterer med din Google+ konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s

%d bloggers like this: