Readynez Blog

Fremtiden tilhører dem der er klar til den

CEH v8 frigivet!

leave a comment »

EC-Council har endelig frigivet den længe ventede CEH v8, som nu indeholder 20 af de mest up-to-date hacking domæner, du behøver. Uanset om dit mål er at styrke sikkerheden i din virksomhed eller at starte din egen Ethical Hacking karriere.

De nye forbedringer inkluderer: centrale indholdsopdateringer, nyt indholdsflow, nye koncepter og angreb, de nyeste hacking teknikker og mange flere. Her er nogle af de seneste opdateringer, som v8 vil fokusere på:
– Sikkerhedsproblemer i de nyeste styresystemer. Herunder Windows 8 og Windows Server 2012
– Eksisterende trusler mod driftsmiljøer domineret af Windows 7 og andre operativsystemer
– De seneste hacking angreb målrettet til mobil platforme og tablet-computere og modforholdsregler for at sikre mobilinfrastrukturer
– For at slå en hacker, skal du tænke som en, og det er præcis, hvad Certified Ethical Hacking handler om. Hacking er hurtigt gået fra at være noget underligt og oprørsk til et klart tegn på indflydelse og intelligens. Det er nu en af ​​de mest eftertragtede IT sikkerhedscertificeringer.

Kurset dækker alle domæner, der er nødvendige for at teste system sårbarheder og tage modforanstaltninger. Alt praktisk øvelse anvender de samme metoder og teknikker, som en hacker.

Målet er at sikre, at man selv finder sårbarheder og sikkerhedshuller, inden hackere gør. Etiske hackere efterligner den tilgang hackere har, men med et minimum af forstyrrelser i service. Omfanget af undersøgelserne tilpasses til organisationens egne ønsker og behov.

Lær mere om Certified Ethical Hacker v8 certificeringen her.

Reklamer

Written by Firebrand Training

juni 21, 2013 hos 1:26 pm

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google+ photo

Du kommenterer med din Google+ konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s

%d bloggers like this: