Readynez Blog

Fremtiden tilhører dem der er klar til den

Cloud Computing – Quick guide

leave a comment »

Ifølge et skøn fra CIF, vil 75% af britiske virksomheder anvende mindst én Cloud-tjeneste inden slutningen af ​​året. Tilpasningen af ​​din virksomhed til Cloud computing er lettere og mere fordelagtig end mange tror. Via Cloud-teknologi, kan din virksomhed spare på it-omkostninger, øge markedsandelen og undgå meget af vedligeholdelsen ved en on-premise IT-infrastruktur.

Fasthosts ‘guide til at flytte til Cloud har nogle gode pointer:

Vid, hvor du kommer fra – Det er altid vigtigt at evaluere din virksomheds ‘nuværende it-infrastruktur. Når du har det fuldstændige overblik kan du sammenligne og kontrastere dine aktuelle behov med dine fremtidige krav. Den øvelse vil hjælpe dig med at afgøre hvad der skal blive on-site og hvad der kan flyttes til skyen.

Vælg den “rigtige” sky – Der findes flere forskellige typer af Cloud-tjenester (offentlige, private, hybrid, on-premise, off-premise), og det er afgørende at vælge den rigtige. Men hvis du grundig har overvejet trin 1, bør du ikke have besvær med at vælge rigtigt.

Find en plan – Med plan, mener vi din betalingspræference. Cloud-tjenester er fleksible, og giver ofte mulighed for at betale hver måned, per licens, per bruger eller simpelthen for den mængde plads, du bruger. Dette berører ikke kun dine direkte omkostninger, men i det lange løb, har det en effekt på dine indirekte omkostninger. Tænk arbejdskraft vs produktivitet.

Nu hvor du har grundlaget for tilpasning til Cloud, er det tid til at tænke på:

Hvordan kan Cloud hjælpe mig med at blive mere effektiv? – Med en internet-aktiveret enhed (laptop, smartphone eller tablet) har du alt hvad du behøver for at få adgang til skyen og alt i den. Nu kan du og dine kolleger arbejde hjemmefra eller on-the-go, og også forbinde med hinanden i realtid.

Hvor sikkert er det? – Først og fremmest er det vigtigt at finde en pålidelig leverandør også for at sikre, at data suveræniteten forbliver under din kontrol. Med en solid Cloud leverandør kan du tage en dyb indånding. Dine data vil være mere sikre end de er på rigtig mange interne servere.

Hvordan er det nemmere med skyen? – Enkelheden er uden tvivl en af ​​de store fordele. Der er ikke behov for besøg fra konsulenter til at løse problemer, der er ingen grund til at bekymre sig om fysiske hardware og aircondition, og der er ikke behov for manuelle opdateringer, alt er gjort gennem Cloud.

Hvad hvis noget går galt? – Cloud computing tilbyder enkel og effektiv disaster recovery. Da Cloud-tjenester sikkerhedskopierer data i real-time, er der ikke behov for back up processer på de ting du ligger i Cloud.

Læs meget mere i Fasthosts “Introduction to Cloud computing”

Reklamer

Written by Firebrand Training

august 15, 2013 hos 6:53 am

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google+ photo

Du kommenterer med din Google+ konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s

%d bloggers like this: