Readynez Blog

Fremtiden tilhører dem der er klar til den

Derfor er mobil sikkerhed vigtig

leave a comment »

Vi elsker vores gadgets, uanset om de er til arbejde eller underholdning, så er vi bare vilde med dem. Vi browser, vi shopper, vi gør vores bankforretninger med dem. Ser man på den fortsatte stigning i både smartphone og tablet salg, er det rimeligt at antage at flere og flere bliver fortryllet af det uendelige udvalg af spil og programmer til rådighed i de forskellige e-butikker. Men vi må ikke glemme, at vi måske ikke er de eneste, der er interesseret i at foretage overførsler fra vores egen bankkonto.

Voksende målgruppe

Sikkerheds-test specialisterne Veracode har skabt en Infographic med et sæt vigtige informationer og statistikker om mobil sikkerhed, som de færreste tænker over til daglig. Ifølge dem blev der solgt flere end 40 millioner tablets fra 2011 til 3. kvartal 2012, så på mindre end 2 år. Åbenbart er det tal bare steget lige siden. Ved udgangen af sidste år, var omkring 1 milliard mobile enheder i anvendelse og antallet af mobilbredbåndsabonnenter skønnes at stige til 3,1 mia ved udgangen af 2015. Det er store tal.

Og hvad så? Jo, Bortset fra at flere togpassagerer sidder med hoveder nedad, betyder det, at der er en stadigt voksende målgruppe for hackere og cyber-kriminelle. Malware, phishing, risikable baggrundsprocesser, skjulte spyware, det hele er derude. Faktisk kan der være hvad som helst skjult i den næste app, du vil downloade. Så hvis du vil have intakte data er det tid til at tage nogle modforanstaltninger:

– Brug password beskyttet adgangskontrol
– Få kontrol over adgangen til trådløse netværk
– Sikkerhedskopier dine data
– Pas på gratis apps.

For yderligere statistik og tips om mobil sikkerhed se Veracodes infographic.

Reklamer

Written by Firebrand Training

august 20, 2013 hos 7:20 am

Lagt i Uncategorized

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google+ photo

Du kommenterer med din Google+ konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s

%d bloggers like this: