Readynez Blog

Fremtiden tilhører dem der er klar til den

Microsoft i tal

leave a comment »

Microsoft behøver ikke megen introduktion. Software giganten, med hovedsæde i Redmond, Washington, har eksisteret siden 1975 og er efterhånden blevet en af de mest indflydelsesrige virksomheder i verden. Med sin omfattende produktportefølje er selskabet højt rangeret på mange forskellige områder indenfor spillekonsoller, instant messaging, forretningsteknologi, apprentice programmer og selvfølgelig operativsystemer.

For elskere af teknologi og tal, har Microsoft skabt en ret fascinerende samling af visuel statistik om sine produkter og tjenester.

msoft

Emails har fået væsentlig betydning i vores liv og dermed fik email klienter det også. Microsofts klient Outlook har nu over 400 millioner brugere. Udover den såkaldte traditionelle e-messaging, spiller Microsoft også en central rolle indenfor instant messaging, nu, hvor det for nylig har erhvervet Skype. Hver eneste dag, bruger Skype-brugere over hele verden bruger 2 milliarder minutter på Skype. Det er mere end 3400 år der tilbringes på Skype dagligt!

xbox

Spillekonsoller udgør også en stor bid af Microsofts produktportefølje. Siden lanceringen i 2005 er flere end 76 mio. Xbox 360’erne blevet solgt på verdensplan, sammen med mere end 24 millioner Kinect-sensorer.

Efter at have vundet mere end 320 store anerkendelser, bliver selskabet ofte nævnt som en af de bedste og mest prestigefyldte arbejdsgivere og de ved helt sikkert noget om forplejning. Deres medarbejdere forbruger omkring 2,6 millioner liter drikkevarer og over 550.000 skiver pizza hvert år. Men idet de beskæftiger omkring 97.000 mennesker, er disse tal sandsynligvis mindre chokerende end statistikkerne for Skype nævnt ovenfor.

For yderligere fakta og hele kollektionen klik her.

Reklamer

Written by Firebrand Training

august 21, 2013 hos 6:59 am

Lagt i Microsoft

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google+ photo

Du kommenterer med din Google+ konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s

%d bloggers like this: