Readynez Blog

Fremtiden tilhører dem der er klar til den

Angrebs teknikker i tal

leave a comment »

Verizon har netop udgivet sin 2013 Data Breach Investigations Report (DBIR), som giver en guide til de oftest sete trusler, og hvor man bør være fokuseret på at forsvare sig mod dem.

Rapporten bruger oplysninger fra databruds undersøgelser, som både Verizon og andre organisationer har udført i løbet af 2012. Dataene omfatter i alt 621 bekræftede databrud og over 47.000 sikkerhedsbrister fra hele verden.

Ifølge rapporten skete 52% af datatabs hændelserne på grund af en eller anden form for hacking.

Rapporten omtaler flere end 40 forskellige angrebs teknikker (ved nogle hændelser anvendes mere end én teknik). De fleste hændelser sker indenfor kun 5 kategorier, det tyder på at der er hacker præferencer. Af de 52% af sikkerhedsbruddene som involverede hacking, involverede 80% gætterier, brud eller genbrug af gyldige legitimationsoplysninger.

Typer af angreb kan variere afhængigt af størrelsen af ​​virksomheden. Små virksomheder har en tendens til at få flere direkte angreb, mens større virksomheder har flere problemer med stjålne legitimationsoplysninger.

Den bedste måde at tackle disse former for angreb er ved at anvende multi-faktor-autentificering, men det er ikke altid den sikreste løsning og Verizon bemærker også, at password problemer ikke er et let problem at løse. Politikker for solide password længder og kompleksiteter er afgørende og kan bidrage til at reducere risikoen på en meget enkel måde.

Herunder er en liste over angrebs teknikker.

hacking

Rapporten indeholder mange flere oplysninger, der tegner et klart billede af de motiver og teknikker, der anvendes af angribere til at kompromittere deres mål. Det er interessant læsning!

Du kan downloade hele rapporten her.

Reklamer

Written by Firebrand Training

august 23, 2013 hos 6:24 am

Lagt i Uncategorized

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google+ photo

Du kommenterer med din Google+ konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s

%d bloggers like this: