Readynez Blog

Fremtiden tilhører dem der er klar til den

Windows 8.1 er nær, er alle glade ?

leave a comment »

For et par uger siden annoncerede Microsoft udgivelsesdatoen for Windows 8.1 , den længe ventede opdatering til det nyeste operativsystem, Windows 8 . Den nye version, tidligere kendt som Windows Blue vil være tilgængelig uden omkostninger for eksisterende W8 brugere fra 17. oktober, mens nye kunder kan købe det fra den 18. oktober.

For to dage siden, skete der så det at selskabet udsendte en anden udtalelse, nemlig at de var i gang med at klargøre Windows 8.1 til udgivelse. Ifølge Microsofts officielle blog for 8.1 versionen er det en betydelig opdatering takket være kundernes feedback og selvfølgelig produkt teamet.

Fra tirsdag 27. august, er Microsoft begyndt frigivelsen af Windows 8.1 og Windows RT 8.1 til deres hardware- partnere. Og det ser dermed ud til, at Microsoft har ændret mønster for denne frigivelse. I modsætning til tidligere opdateringer, er det denne gang kun originale Equipment Manufacturers (OEM ) der får tidlig adgang, mens udviklere og it-professionelle samt MSDN og TechNet abonnenter er nødt til at vente indtil den generelle udgivelse i oktober .

I sin rapport for ZDNet.com skrev Ed Bott for nylig, at selv om han har sympati for abonnenter af MSDN og TechNet , ville en frigivelse af Windows 8.1 til dem, næsten være det samme som at frigive det til offentligheden. Men han undrede sig over, hvorfor udviklere og it-professionelle ikke blev kunne få adgang. Derfor spurgte han en Microsoft talsmand , som svarede følgende:

“At vi kun deler RTM koden med OEM’er handler om at optimere den samlede oplevelse for vores kunder: At sætte vores hardware- partnere i stand til at forberede en række nye og innovative enheder som forbrugere og virksomheder kan forvente at se på markedet i løbet af efteråret. Mens vores partnere forbereder deres spændende nye enheder, vil vi holde os i tæt dialog og fortsætte med at forfine Windows 8.1 for at sikre en kvalitets oplevelse for kunderne den 18. oktober.”

Det eneste vi kan gøre, er altså at vente og se hvordan Windows 8.1 er når den frigives den 18. oktober.

Reklamer

Written by Firebrand Training

august 30, 2013 hos 8:47 am

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google+ photo

Du kommenterer med din Google+ konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s

%d bloggers like this: