Readynez Blog

Fremtiden tilhører dem der er klar til den

Skal vi lægge vores data i boxen?

leave a comment »

Nu hvor BYOD ( Bring Your Own Device ) er ved at blive populært, føler mange sig mere afslappede, ved at arbejde på deres egne bærbare computere , tablets eller endda smartphones. Men skal arbejdsgiverne også føle sig sikre? Skal de stole på den beskyttelse der følger med fildelings- og cloud-tjenester? Med tanke på det seneste Dropbox sikkerhedsbrud der resulterede i et massivt spam angreb, er svaret ret sikkert nej.

De fleste mennesker har en tendens til at bruge ensartede, hvis ikke nøjagtig de samme, passwords til deres online -konti, hvad enten det er sociale medier, e-banking eller cloud-tjenester. For en hacker, er det næsten som at tilbyde alle dine følsomme oplysninger, og virksomhedens på et sølvfad.

Dropbox-Logo-580-75

Mathew Schwartz fra Informationweek mener, at hvis du bruger Dropbox på et organisatorisk niveau, bør du især være opmærksom på følgende :

Overvågning og politik
Tag stilling til, om du vil tillade brug af fildelingstjenester og / eller lagring af dine data i skyen, og hvis du vil tillade det kan du lige så godt holde øje med det . Kontinuerlig overvågning er det første skridt i retning af at lægge mærke til potentielle trusler.

Vælg Cloud service Security
Selvom mange erhvervsbrugere har ringe tillid til cloud sikkerhed, er antallet af konti kraftigt stigende, men kun få har valgt udbyder efter sikkerhedsniveauet. Glem ikke at undersøge om din Cloud Service udbyder har det sikkerhedsniveau du ønsker.

Anse Dropbox for at være offentligt
Medarbejderne skal vide, at indtil Dropbox optrapper sin sikkerhed, bør de anse alle deres uploadede informationer som offentlige. Næsten som om, det blev udgivet på Google+ eller Facebook.

Risikoen for internt tyveri
Interne angreb er blandt de mest frygtede trusler, simpelthen fordi de er svære at opdage. Forestil dig ondsindede interne medarbejdere der lægger følsomme data i Dropbox , og tager det hele med dem , når de bliver fyret. Du skal altid have adgang til dine data og selvfølgelig skal du bruge en centralt styret fildeling tjeneste.

Udfra ovenstående punkter er det oplagt, at cloud sikkerhed bør være helt afgørende for enhver bruger og heldigvis er der mange godt sikrede cloud-udbydere til rådighed. De er sjældent blandt de billigste, men det kan hurtigt blive en klog investering.

Reklamer

Written by Firebrand Training

september 6, 2013 hos 7:48 am

Lagt i Generel

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google+ photo

Du kommenterer med din Google+ konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s

%d bloggers like this: